Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KARMA & KÆRLIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Karma-&-Kærlighed-Kenneth-Sørensen

KARMA & KÆRLIGHED (3 af 20)


Karmaloven kendes under navne som loven om årsag og virkning og skæbneloven. Artiklen giver et dybtgående perspektiv på mange former for karma, og hvordan loven er et udtryk for kærlighed.

KARMA & KÆRLIGHED (3 af 20)

Videnskabens indsigt i karmaloven

 

Karma-&-Kærlighed-05-Kenneth-Sørensen

 

Naturvidenskaben i Vesten har i nogen grad beskæftiget sig med loven om årsag og virkning. Forskningen i psykologiske og samfundsmæssige problemer afdækker løbende de årsager, der er årsag til befolkningens mange lidelser. Det er accepteret, at en række årsager kan føres tilbage til barndommen og opvæksten, når det gælder individuelle forhold. Det er også erkendt, at de samfundsmæssige problemer bl.a. skyldes uhensigtsmæssige beslutningsprocesser, der er truffet af tidligere generationers beslutningstagere. Det er anerkendt, at lidelser ofte er et samspil af individuelle psykologiske dispositioner, nedarvede genetiske faktorer og samfundsskabte forhold. Med andre ord kan man påstå, at individuelle problemer skyldes henholdsvis indre og ydre omstændigheder, der er nedarvet fra fortiden.

Vestens videnskaber adskiller sig afgørende fra Østens tænkning på spørgsmålet om årsagernes oprindelse – om de stammer fra det nuværende liv eller fra tidligere liv. Årsager, der stammer fra tidligere liv, er ikke accepteret i Vestens akademiske kredse, selv om idéen var vidt udbredt i det gamle Grækenland og det gamle Egypten, der er civilisationens og videnskabens vugge.

Artikel-Karma-&-Kærlighed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KARMA & KÆRLIGHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Karma-&-Kærlighed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KARMA & KÆRLIGHED