Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KARMA & KÆRLIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Karma-&-Kærlighed-Kenneth-Sørensen

KARMA & KÆRLIGHED (11 af 20)


Karmaloven kendes under navne som loven om årsag og virkning og skæbneloven. Artiklen giver et dybtgående perspektiv på mange former for karma, og hvordan loven er et udtryk for kærlighed.

KARMA & KÆRLIGHED (11 af 20)

4. PLANETARISK KARMA

 

Karma-&-Kærlighed-16-Kenneth-Sørensen

 

Ethvert menneske er underlagt virkningerne af planetarisk karma. Det kommer navnlig til udtryk som naturkatastrofer. Et menneske, der dør i et jordskælv, ved en oversvømmelse, i en tornados hærgen eller under et vulkanudbrud, dør ikke nødvendigvis pga. af konsekvenser, der stammer fra tidligere liv. Naturfænomenerne er vigtige processer for planeten. En storm ilter f.eks. vandet, og et vulkanudbrud sender nye mineraler og stoffer ud i naturen, men der opstår naturligvis også menneskeskabte globale konsekvenser, f.eks. af forurening. De mennesker, der dør pga. af menneskeskabte katastrofer, dør pga. menneskehedens uvidenhed og grådighed.

Fra sjælens synsvinkel er døden ikke nødvendigvis en tragisk begivenhed, for der findes ingen død. Det er kun kroppen, der dør. Livet er evigt, og det inkarnerer igen og igen. Mennesker, der dør som følge af kollektive virkninger, får hurtigt nye muligheder for inkarnation og bevidsthedsmæssig vækst. Men samtidig er de miljømæssige konsekvenser alvorlige signaler til menneskeheden om at stoppe den rovdrift, der sker på naturens ressourcer.

Artikel-Karma-&-Kærlighed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: KARMA & KÆRLIGHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Karma-&-Kærlighed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: KARMA & KÆRLIGHED