Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (4 af 16)


Da menneskets evolution begyndte på denne planet, var det med et frygteligt handicap, som har været som en usynlig klods om benet, især på menneskets udvikling.

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (4 af 16)

Seksualenergiens veje og afveje

 

Evolutionens-veje-&-afveje-06-Hardy-Bennis

Khajuraho Lakshmana – erotisk tempelkunst.
Bemærk personen i baggrunden,
der holder sig for øjnene som udtryk for,
at der er tale om forkert seksualitet.

 

Seksualenergien er en af de mest fundamentale i menneskets konstitution, og hvis den ikke får et naturligt afløb, finder den andre veje – f.eks. sadisme og seksuel perversion i dens mange former. Eller den kommer til udtryk som magtmisbrug – religiøst, politisk eller økonomisk – eller gennem undertrykkelse og forfølgelse af anderledes tænkende. Seksualenergien kan derfor komme fejlagtigt til udtryk i form af fanatisme – især religiøs fanatisme, men også politisk. Det har ofte været den bagvedliggende drivkraft i de krige og konflikter, der har kendetegnet evolutionen, og det har medført store lidelser, voldsom frygt og utallige tilbageslag for menneskeheden, og det har ikke mindst gjort menneskets personlige og åndelige udvikling yderst besværlig. Selv i nutiden konfronteres menneskeheden med religiøs og politisk fanatisme – herunder de store ismer som f.eks. nazismen og kommunismen, der kom til udtryk under og efter Anden Verdenskrig, hvor menneskeheden var vidne til de største blodudgydelser verden har oplevet. Og på trods af den oplevelse, kommer fanatismen stadig til udtryk både politisk og religiøst.

Midt i den atlantiske periode tog Hierarkiet – den indre verdensstyrelse – to beslutninger: At lukke for tilgangen fra dyreriget og dermed forhindre at dyr har mulighed for at individualisere som mennesker – og at åbne døren til indvielsesvejen, som gav udviklede mennesker mulighed for at forcere deres udvikling ved at tage indvielser, og derved forlade menneskeriget (4. naturrige), og indgå i det overmenneskelige eller åndelige rige (5. naturrige). Det er en mulighed, der er helt speciel for planeten Jorden.

Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Download-fil: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE - Hardy Bennis


Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE