Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (14 af 16)


Da menneskets evolution begyndte på denne planet, var det med et frygteligt handicap, som har været som en usynlig klods om benet, især på menneskets udvikling.

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (14 af 16)

Den seksuelle energi – igen

 

Evolutionens-veje-&-afveje-18-Hardy-Bennis

 

Undersøgelser har vist, at en stor del af internettets aktiviteter er rettet mod seksuelle hjemmesider. Det afslører, at menneskehedens stadig er voldsomt interesseret i det seksuelle. Og interessen peger tilbage på fortidens fundamentale problem, som har bragt så stor lidelse. Det gennemgående tema i artiklen er det seksuelle, som har relationer helt tilbage til katastrofen på Månekæden, Atlantis og de bibelske ”syndfloder”. I den kommende 7. stråle tidsalder har åndsvidenskabens kilder oplyst, at den seksuelle energikvalitet igen kommer i fokus, for mennesket modtager 7. stråles energi i sakralcentret – det seksuelle center. Men det er desuden håbet, at menneskeheden ikke igen vil gentage den urgamle fejludvikling.

 

Evolutionens-veje-&-afveje-19-Hardy-Bennis

 

7. stråles 2. understråle

Et af de redskaber, der skal hjælpe menneskeheden ud af dilemmaet, er når den næste understråle – 2. stråle for kærlighed og visdoms – begynder sin aktivitet, når menneskeheden har lagt den nuværende turbulente epoke bag sig.

Hierarkiet overvåger den menneskehed, det har ansvaret for. De esoteriske kilder fortæller, at i år 2025 holder mestrene et af de vigtigste møder siden konklavet i det 14. århundrede, hvor mestrene igangsatte Renæssancen, og den efterfølgende teknologiske udvikling, herunder teleindustrien med internettet og TV, som de mest synlige resultater af impulsen. Mødet i 2025 bliver skelsættende for den videre udvikling i Vandbærerens tidsalder.

Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Download-fil: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE - Hardy Bennis


Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE