Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (13 af 16)


Da menneskets evolution begyndte på denne planet, var det med et frygteligt handicap, som har været som en usynlig klods om benet, især på menneskets udvikling.

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (13 af 16)

7. stråles 1. understråle

 

Overordnet set er der to ting, som kendetegner Den Nye Tidsalder – Vandbærerens tidsalder. Esoterisk set er det en tid, der er under indflydelse af 7. stråle, som er en energikvalitet, der vil dominere de næste 2.500 år. Et af kendetegnene er, at al viden skal frem i lyset – ikke mindst åndsvidenskaben eller den esoteriske visdom (som har mange forskellige navne) – selvom stærke og magtfulde kræfter har gjort alt for at skjule denne viden for menneskeheden.

 

Evolutionens-veje-&-afveje-16-Hardy-Bennis

 

Vandbærerens og den 7. stråles tidsalder er opdelt i understråler, og ved overgangen til den nye strålekvalitet, er det 1. understråle – magtens og viljens stråle – der baner vejen for de kvaliteter, som de kommende årtusinder vil åbenbare. Det betyder, at 1. understråle skal fungere som banebryder på alle livets områder, herunder de politiske, religiøse og økonomiske systemer, som har været dominerende i lange perioder. De skal brydes ned og forsvinde. Det er det drama, menneskeheden er vidne til i disse årtier, hvor man ser terror, religiøse fundamentalistiske stridigheder, klima- og miljøproblemer og tilbagevendende økonomiske kriser. Kort sagt skal alle de systemer, som menneskeheden har taget for givet, nedbrydes, for at give plads til noget nyt.

 

Evolutionens-veje-&-afveje-17-Hardy-Bennis

 

Den åndelige udvikling, som på mange måder er gået i stå pga. materialismens voldsomme fremmarch, er udtryk for den gamle tids energiform. Det er den, der har mødt mindst modstand hos mennesker, og det er meget forståeligt. Mennesket har i mange liv lidt under krig og undertrykkelse, oplevet sult, sygdom og fattigdom og levet i usunde boliger. Og det hele har været domineret af økonomisk magt, der var – og stadig er – gennemsyret af egoisme, grådighed, magtbegær, korruption og nepotisme.

Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Download-fil: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE - Hardy Bennis


Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE