Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (12 af 16)


Da menneskets evolution begyndte på denne planet, var det med et frygteligt handicap, som har været som en usynlig klods om benet, især på menneskets udvikling.

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (12 af 16)

3. stråle for aktiv, skabende intelligens

 

Internettet er menneskehedens store drøm om at være i on-line kontakt med hinanden, og set fra en esoterisk synsvinkel, er det virkeliggørelsen af den non-verbale, telepatiske kommunikation, som findes på de højere bevidsthedsplaner. Med et bibelsk udtryk, er det udtryk for ”Helligånden, som vil give jer alt.”[1] Eller udtrykt i et esoterisk sprogbrug er det 3. stråle for aktiv, skabende intelligens, som er virkeliggjort på det fysiske plan.

Hierarkiets medlemmer har en ufattelig viden, der langt overgår den almindelig naturvidenskabs viden og indsigt. Alt hvad forskningscentrene rundt omkring i verden forsker sig frem til, eksisterer allerede på de højere bevidsthedsplaner. I virkeligheden har principperne altid eksisteret, og nu frigives den højere viden til menneskeheden, på trods af at mestrene ved, at den naturvidenskabelige og politiske verden i vid udstrækning ikke er moden til at administrere den viden, der frigøres til alles bedste.

 

Evolutionens-veje-&-afveje-15-Hardy-Bennis

 

Det globale drama

Nutiden er en særdeles spændende tid. Måske er det en af de vigtigste perioder i menneskehedens lange udvikling. Flere ting peger på et altomfattende globalt drama. På trods af at der stadig raser mindre krige og konflikter rundt om i verden, har menneskeheden ikke haft så lang en periode med fred. Mennesket er på vej til at løse verdens mange problemer, selv om det er åbenbart for enhver, at verden er opdelt i to store grupper. Den ene gruppe forsøger at fastholde den gamle tid og de konservative synspunkter. De ønsker at bevare det bestående. Den anden gruppe er Den Nye Tidsalders progressive mennesker, som ønsker at forandre verden, så den fungerer på helt nye vilkår.

Mennesker overalt på Jorden skaber netværk ved at tilslutte sig de sociale medier, som f.eks. Facebook, Twitter m.fl., hvor milliarder af mennesker kommunikerer ligegyldige beskeder og overfladisk smalltalk, mens livets vigtigste og dybeste emner drukner i kommunikationens ”syndflod”. Det er helt i overensstemmelse med menneskehedens materialistiske holdninger.

 

 

 

_________________________________

[1] Johannesevangeliet, 14,26

_________________________________

Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Download-fil: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE - Hardy Bennis


Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE