Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (11 af 16)


Da menneskets evolution begyndte på denne planet, var det med et frygteligt handicap, som har været som en usynlig klods om benet, især på menneskets udvikling.

EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE (11 af 16)

Internettet

– den store kommunikator og informator!

 

Evolutionens-veje-&-afveje-14-Hardy-Bennis

 

Når der i denne esoteriske artikel især fokuseres på et af menneskehedens grundlæggende problemer – nemlig det seksuelle – er det fordi tingene hænger sammen. Den teknologiske eksplosion – fjernsynets og de elektroniske mediers indtog i de seneste årtier, viser med al tydelighed, at Hierarkiet betragter det som en nødvendighed, at menneskeheden i praksis skal forbindes som én menneskehed!

Fjernsynet og de elektroniske medier bredte sig på verdensplan. Overalt på Jorden har mennesker mulighed for at se oplysende udsendelser, underholdning og nyheder. Derfor kalder man nu Jorden for ”den globale landsby”. En begivenhed et sted på Jorden er øjeblikkelig kendt over hele Jorden. Internettet er nutidens største gennembrud inden for kommunikation og information. Selv om det er den største teknologiske nyskabelse verden nogensinde har set, har den ikke en enkelt opfinder. Den er udtryk for forskning på utallige universiteter og i IT-firmaer – især i USA. Allerede i slutningen af 60’erne, gjorde man de første spæde forsøg i et militært projekt, men det skete i den ”kolde krigs” skygge, som et forsøg på at kommunikere videnskabelig viden i relation til truslerne om global atomkrig. Derfor var det først midt i 80’erne og begyndelsen af 90’erne, at Apanettet, som internettets forløber blev kaldt, udviklede sig. Stærke kræfter ønskede, at det blev frigjort for militærets hemmeligholdelse og omsat til et globalt standardiseret kommunikationssystem, der kunne bruges af alle. Det næste fremskridt var udviklingen af e-mail og dot.com.

I 1996 blev mobiltelefonen som man kender den i dag, udviklet af Nokia i Finland, og siden eksploderede udviklingen via de store teleselskaber rundt om i verden i en målestok, man aldrig tidligere har oplevet tilsvarende – og det er kun begyndelsen!

Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Download-fil: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE - Hardy Bennis


Artikel-Evolutionens-veje-&-afveje-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: EVOLUTIONENS VEJE & AFVEJE