Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI - VIDENSKABEN OM ENERGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-videnskaben-om-energi

ASTROLOGI - VIDENSKABEN OM ENERGI (14 af 15)


Astrologi er viden om energier. Når man ved, hvordan man styrer dem, er man på den videnskabelige vej mod sjælskontakt.

ASTROLOGI - VIDENSKABEN OM ENERGI (14 af 15)

3-årige cyklusser

 

Astrologi-videnskaben-om-energi-14-Kenneth-Sorensen

 

Verdenstjenergruppens arbejde forløber desuden i bestemte 3- og 7-årige cyklusser, som det er vigtigt at kende. Fordelen ved at kende og leve sig ind i cyklusserne er, at man får større fornemmelse for, hvornår livets kreative rytmer er tiltagende og aftagende. Når man ved, at der i alle livets forhold er tidspunkter til forberedelse, kulmination og afvikling, fjerner man mange spildte anstrengelser og forventninger. Alle forretningsfolk kender betydningen af timing og bruger mange ressourcer på at forudsige markedskræfternes udbud og efterspørgsel.

Timing er også et vigtigt element i disciplens liv, og de grupper, der er involveret i at forberede og manifestere den nye civilisation, vil forøge effektiviteten og evnen til at skabe resultater ved at bruge kendskabet til rytmer og cyklusser, når arbejdet organiseres.

Iflg. Djwhal Khul er Verdenstjenergruppens rytme 3-årig, og ved at planlægge og arbejde i overensstemmelse med loven om periodicitet eller cyklisk aktivitet, møder anstrengelserne og aktiviteterne mindst modstand og færre misforståelser. Medarbejderne fritages derfor for unødvendig stress.

 

Astrologi-videnskaben-om-energi-15-Kenneth-Sorensen

 

De 3-årige cyklusser skal anvendes sådan:

Det første år lægges vægten på det manifesterende princips aktivitet. Man indsamler og udvælger mulige materialer, talenter, egenskaber og erfaringer. Nøgleordet er: Konsolidering.

Det andet år rettes opmærksomheden mod den tone af klarhed og kvalitet, som den manifesterede form skal udsende. Nøgleordet er: Ekspansion.

Det tredje år lader man vitalitet og dynamisk energi strømme ind i arbejdet. Nøgleordet er: Opnåelse af en specifik virkning i den offentlige bevidsthed ved at udsende en klar tone.

Når Djwhal Khul taler om at udsende en tone, så beskriver han den kvalitet, som bestræbelserne skaber i de indre verdener. Meningen er, at når man arbejder med en idé, gennemtænker den i detaljer, og planlægger hvordan den kan udføres i praksis, så får tankeformen en helt speciel kvalitet, der også farves af kærligheden og motivationen, som ligger bag idéen. Kvaliteten kan beskrives som en tone, og man kan sandsynligvis også tale om en farve. Rytmen er en vejledning i at opnå specifikke virkninger i samfundslivet ved at målrette og lede sine aktiviteter ved hjælp af planlægning, timing og rigtige motiver.

Artikel-Astrologi-videnskaben-om-energi
Download-fil: ASTROLOGI - VIDENSKABEN OM ENERGI - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-videnskaben-om-energi
Læsefil med vendbare sider: ASTROLOGI - VIDENSKABEN OM ENERGI