Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-tre-fundamentale-postulater-Hardy-Bennis

DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER (5 af 9)


Den esoteriske lære er baseret på tre fundamentale postulater, læresætninger eller aksiomer, som de, der studerer åndsvidenskab, bør kende.

DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER (5 af 9)

Livet er evigt

 

De-tre-fundamentale-postulater-11-Hardy-Bennis

 

Åndsvidenskaben siger klart og tydeligt: At livet er evigt! Menneskeheden forsker i alle naturens hemmeligheder og bruger enorme ressourcer på både relevant og irrelevant forskning. Arkæologer forsøger at afsløre menneskehedens fortid, og i nutiden bruges der enorme ressourcer på at udvikle det teknologiske samfund, men angsten for døden forfølger stadig mennesket som en ond skygge. Problemet er, at man ikke ønsker at investere i forskning af døden og livet efter døden. Rundt om i verden har naturvidenskabens forskere allerede så mange og overbevisende indicier, at de med vægt kunne sige:

 

"Der findes kun én konklusion

på de utallige beretninger

om reinkarnation, og det er,

at reinkarnation er

en videnskabelig kendsgerning".

 

 

De-tre-fundamentale-postulater-12-Hardy-Bennis

 

Forskning i reinkarnation

Listen over pionererne inden for denne forskning er allerede lang, men den tog først for alvor fart efter Anden Verdenskrig. Eksempelvis kan nævnes forskere som Elisabeth Kübler-Ross, Lyall Watson, Helen Wambach, Raymond A. Moody og mange flere. Forskerholdet på University of Virginia har 2.700 tilfælde fra hele verden i deres databaser, og der findes flere tusinde rapporter om reinkarnation fra hospitaler og hospicer, hvor man også forsker i dette emne. Mange overbevisende indicier stammer fra børn rundt om i verden. De fortæller ofte meget detaljeret om deres tidligere liv, hvorefter forskere undersøger og verificerer deres beretninger.

Ian Stevenson var den første, der beskæftigede sig seriøst med emnet, og i sin berømte bog: Tyve tilfælde af formodet reinkarnation, der udkom i 1950'erne, lagde han grunden til denne forskning. Hans materiale omfattede tusindvis af beretninger, men kun tyve tilfælde blev valgt som absolut sikre indicier, for i disse tilfælde var reinkarnation den eneste mulige forklaring. Senere har Tv-stationer overalt i verden taget emnet op. Mennesker med en klar hukommelse om et tidligere liv blev ført til de steder, de kunne huske fra dengang, og her var det muligt at finde beviser for påstandene. Reincarnation − en australsk tv-film − var et overbevisende indicium for disse teorier. Fem kvinder blev udvalgt til denne film. I Australien havde de detaljeret beskrevet et af deres tidligere liv. Derfor rejste de til Europa, og i to af tilfældene fandt man klare beviser på påstanden om deres tidligere liv.

Artikel-De-tre-fundamentale-postulater-Hardy-Bennis
Download-fil: DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER - Hardy Bennis


Artikel-De-tre-fundamentale-postulater-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER