Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-tre-fundamentale-postulater-Hardy-Bennis

DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER (3 af 9)


Den esoteriske lære er baseret på tre fundamentale postulater, læresætninger eller aksiomer, som de, der studerer åndsvidenskab, bør kende.

DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER (3 af 9)

Det andet postulat

 

De-tre-fundamentale-postulater-06-Hardy-Bennis

 

Periodicitetsloven

Det andet postulat siger, at "der findes en grundlæggende naturlov, som kaldes periodicitetens lov". Denne lov styrer hele manifestationen, og den er anerkendt af naturvidenskaben som et princip, der findes overalt i naturen. Den kommer til udtryk som en vekslen mellem liv og død, nat og dag, ebbe og flod, søvn og vågentilstand, og den er så generel og universel, at det er let at forstå, at der her er tale om måske den mest fundamentale lov i Universet. Det er årsagen til, at de hellige skrifter sammenligner verdenernes opståen med en regelmæssig tidevandsbølge – med ebbe og flod.

Et af menneskehedens største uløste problemer er døden. Døden har skabt stor angst og ikke mindst frygt for det ukendte. Det har gjort døden til et tabuemne. Man taler helst ikke om døden, for er der noget, alle er helt sikre på, så er det, at livet en dag er slut. Frygten for døden har skabt en enorm kollektiv tankeform, hvor al fornuft og logik har fået mennesket til at lukke tankesindet for, at der faktisk findes en naturlig forklaring på døden, på de processer, der styrer døden og på livet efter døden − altså det modsatte af hvad mennesker frygter.

 

De-tre-fundamentale-postulater-07-Hardy-Bennis

 

"Døden er simpelthen den største

og smukkeste oplevelse, der venter alle!"

 

 

De-tre-fundamentale-postulater-08-Hardy-Bennis

 

Fysisk død er frihed

Menneskeheden har vendt problemet på hovedet. Når et menneske fødes igen i en ny fysisk krop, kan det sammenlignes med en fri fugl, der lukkes inde i et bur − den fysiske krop. Her konfronteres mennesket med alle det fysiske livs glæder og sorger − succeser og fiaskoer. Det skal igen lære at gå, tale, vokse op, uddanne sig, arbejde for at tjene penge til alle de ting, det begærer osv. Risikoen for at blive syg eller for at blive ramt af psykiske lidelser er stor. Det fysiske liv repræsenterer en stor begrænsning af det liv, man kom fra på de indre planer. Det er altsammen noget, der er glemt, fordi man ved fødslen får en ny fysisk hjerne.

Artikel-De-tre-fundamentale-postulater-Hardy-Bennis
Download-fil: DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER - Hardy Bennis


Artikel-De-tre-fundamentale-postulater-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DE TRE FUNDAMENTALE POSTULATER