Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-2012-Overgang-eller-Undergang-Erik-Ansvang

2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG? (7 af 7)


Mayakalenderen udløber 21. december 2012. Det har medført mange skrækscenarier om Jordens undergang. Men er det en profeti om "verdens ende"?

2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG? (7 af 7)

Verdenstjenergruppens festuge

 

2012-Overgang-eller-Undergang-07-Erik-Ansvang

 

Den Nye Verdenstjenergruppes bidrag til den planetariske evolution fejres med en "festuge" hvert syvende år, og festugen foregår mellem 21. og 28 december.

 

"Denne 'uge for gruppepåvirkning' forekommer hvert syvende år mellem den 21. og den 28. december, og hver gang festugen falder sammen med en fuldmåneperiode, vil det være en særdeles vigtig lejlighed, der bør benyttes. Ugen skal betragtes som en 'højtid' for Den Nye Verdenstjenergruppe."[1]

 

Denne særlige uge fejres igen i 2012, og datoen falder sammen med den dato, der er forudsagt i mayakalenderen, som skal markere afslutningen på den gamle cyklus og begyndelsen på den nye den 21. december 2012. Betydningen af ​​denne begivenhed ligger åbent for fortolkning af alle esoterikere, men der er ingen tvivl om, at det i hvert fald er en oplagt anledning til at fejre dannelsen af Den Nye Verdenstjenergruppe.

Disse cykliske energistrømme, der kommer til udtryk som ebbe og flod, forstod de gamle mayaer. Det er en kraft, der viser vejen, og som alle disciple må lære at forstå og arbejde med. Den regulerer ikke kun tilførslen af fysisk-æteriske kraft, men også af mental energi, og den fungerer i overensstemmelse med lovmæssigheder, der er helt anderledes end dem, der dominere denne periode med "hyperkommunikation" og tidsintervaller, der måles i "nanosekunder". Hvis man skal fremhæve en gave fra åndsvidenskabens store skatkiste, så er det måske muligheden for at få et dybere indblik i evolutionen og den cykliske strøm af åndelig energi, som det er menneskehedens skæbne at lære at forstå og bruge i planetarisk tjenestearbejde.

Det anbefales derfor, at man forbereder hele det kommende år, for at fejre denne særlige festuge. Behovet for seriøse og veluddannede esoterikere er stor − ja måske har det aldrig været mere påtrængende end nu, hvor de kræfter, der forsøger at splitte og skabe skel mellem nationer, racer, grupper og enkeltpersoner er så synlige. At forene alt det, der er blevet udskilt er en opgave for alle, der tror på åndsvidenskab og visdommens magt til at befri bevidstheden fra sine tendenser. Det er en opgave for alle, der accepterer livets grundlæggende enhed, og som forsøger at forme deres liv på grundlag af denne sandhed.

 

2012-Overgang-eller-Undergang-08-Erik-Ansvang

 

 

_________________________________

[1] Alice A. Bailey: Esoterisk psykologi, II, s. 208

_________________________________

Artikel-2012-Overgang-eller-Undergang-Erik-Ansvang
Download-fil: 2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG? - Erik Ansvang


Artikel-2012-Overgang-eller-Undergang-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: 2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG?