Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-2012-Overgang-eller-Undergang-Erik-Ansvang

2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG? (4 af 7)


Mayakalenderen udløber 21. december 2012. Det har medført mange skrækscenarier om Jordens undergang. Men er det en profeti om "verdens ende"?

2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG? (4 af 7)

Manuens ansvar

 

2012-Overgang-eller-Undergang-04-Erik-Ansvang

 

Den tibetanske mester Djwhal Khul fortæller, at naturkatastrofer, som nedbryder former, der har udtjent deres formål, sådan at der kan give plads til nye og tidssvarende, varetages af Manuens departement. Manuen er en af ​​Hierarkiets tre overordnede mestre.

 

"Manuen beskæftiger sig med stoffet og med formens evolution, dvs. den tætte fysiske form, uanset om den tilhører dyr, mineraler, blomster, mennesker eller planeten eller racer, nationer, devaer eller andre evolutioner."[1]

 

"Manuens arbejde drejer sig hovedsagelig om … grundlæggelse, ledelse og opløsning af racetyper og former. I hans hænder er lagt den planetariske Logos' vilje og hensigt. Han ved, hvad der er den umiddelbare hensigt med denne evolutionscyklus, som det er hans opgave at lede, og hans arbejde går ud på at bringe denne vilje ud i livet. Han har et nærmere samarbejde med de opbyggende devaer, og han håndtere de kræfter, der bevæger jordskorpen og hæver og sænker kontinenter. Manuen arbejder ved hjælp af en dynamisk meditation udført i hans hovedcenter … og ved evnen til at overføre skabende og nedbrydende energi. Alt dette udføres af den kraft, der ligger i den udtalte lyd.[2]

 

Elektricitetens mysterium

Manuen samarbejder med Mahachohanen og med devaer på de finere stofplaner om at udføre det nedbrydende arbejde, og formålet er udelukkende at befri ånden fra begrænsende former. Vulkansk aktivitet kan derfor forekomme i uventede områder og i de områder, der er kendt for jordskælv og vulkansk aktivitet. Alle disse manifestationer er udtryk for elektrisk aktivitet, siger den tibetanske mester. Nøglen til forståelse af disse begivenheder, skal søges i elektricitetens mysterium, og de har relation til sjælens område eller stoffets iboende liv.

 

 

_________________________________

[1] Alice A. Bailey: Breve om okkult meditation, s. 167

[2] Alice A. Bailey: Indvielse - menneskelig og solar, s. 59-60

_________________________________

Artikel-2012-Overgang-eller-Undergang-Erik-Ansvang
Download-fil: 2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG? - Erik Ansvang


Artikel-2012-Overgang-eller-Undergang-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: 2012 - OVERGANG ELLER UNDERGANG?