Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN (3 af 13)


Når erkendelsen af seksualitetens plads i livet er parallel med tankens koncentration, bliver halscentret magnetisk og løfter sakralcentrets energier.

SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN (3 af 13)

Ægte sublimering

 

Sublimering-af-seksualenergi-03-Alice-BaileyÆgte sublimering kræver i virkelighed sund sans for proportioner i forhold til en hvilken som helst fase i menneskelivet, og nutidens menneskehed har en overdreven fokusering på sakralcentret og de seksuelle energier. Når mennesket udvikler evnen til at koncentrere tankesindet − der har relation til halscentret − vil seksualiteten få en naturlig plads i livet. I processen bliver halscentret automatisk magnetisk og trækker sakralcentrets energier op gennem rygsøjlen til "stedet for kreativ aktivitet". Den naturlige seksualitet bliver herefter kontrolleret og ikke undertrykt eller fortrængt. Dermed får seksualiteten sin korrekte plads som en af menneskets naturlige drifter. Seksualiteten kommer under kontrol, fordi interessen for det kønslige forsvinder. Seksualitet underordnes naturens love, og betragtes som polare modsætninger − negativ og feminin eller maskulin og positiv.

For aspiranten vil seksualiteten hovedsagelig blive betragtet som en energi, der kan anvendes til at skabe legemer til inkarnerende sjæle. Det nuværende kaos og det omfattende misbrug af det seksuelle princip, vil efterhånden forsvinde til fordel for et rytmisk liv og den naturlige anvendelse af denne vigtige kropslige funktion. Det vil ske ved eksemplets magt, ved at undgå ekstremer, ved at dedikere kroppens energier til et højere tjenestearbejde og ved at respektere naturlovene.

Artikel-Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey
Download-fil: SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN - Alice A. Bailey


Artikel-Sublimering-af-seksualenergi-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: SUBLIMERING AF SEKSUALENERGIEN