Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ENERGI FØLGER TANKEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom

ENERGI FØLGER TANKEN (4 af 5)


Tanken er en form for elektricitet. Nervernes informationer i hjernen og nervesystemet udveksles med hastigheder, der nærmer sig lysets.

ENERGI FØLGER TANKEN (4 af 5)

To områder 

 

Energi-følger-tanken-04-Ã…ndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom

 

Der er to områder, som nødvendigvis må forstås:

1. Disciple må lære at opfatte sig selv som enheder i deres ashramiske grupper, der er telepatisk forbundet med hinanden, og ikke kun som millioner af separate aspiranter, der arbejder hver for sig. Dette gruppetankearbejde vil – hvis det udføres korrekt − frigive og dirigere tankestrømme:

 

"− der vil strømme ud i verden ad bestemte kanaler og skabe tankeformer, som vil skabe tydelige kontakter til andre hjerner, og som vil medføre bestemte ændringer i menneskehedens bevidsthed".

 

2. Energi i store mængder vil blive bragt i spil, og energien skal anvendes til opfyldelse af samfundets behov i overensstemmelse med Hierarkiets ønsker. Det vil fjerne separatismen, uligheden, frygten og følelsen af magtesløshed, som præger menneskehedens tænkning på nuværende tidspunkt.

3. Menneskeheden skal lære, at menneskets vilje skal afstemmes med Det Ene Livsvæsens større vilje, for det er den, der er kilden til al kraft. En kraftfuld tankeform, der er skabt af grupper med egoistiske hensigter, vil resultere i kraftfulde former for sort magi, og virkningen, som disse grupper skaber, kan sammenlignes med mafiaen, der mestrer kunsten at skabe gruppekontrol gennem frygt og grådighed. Denne form for gruppearbejde ville naturligvis være katastrofal for Jorden.

Først når disse to faktorer er opnået i tilstrækkeligt omfang, vil det være sikkert for menneskeheden at få overdraget nøglen til udnyttelse af den kraft, der kan skabes ved hjælp af fokuseret gruppetænkning og mental elektricitet.

Artikel-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom
Download-fil: ENERGI FØLGER TANKEN - Rosemary Burton


Artikel-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom
Læsefil med vendbare sider: ENERGI FØLGER TANKEN