Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ENERGI FØLGER TANKEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom

ENERGI FØLGER TANKEN (3 af 5)


Tanken er en form for elektricitet. Nervernes informationer i hjernen og nervesystemet udveksles med hastigheder, der nærmer sig lysets.

ENERGI FØLGER TANKEN (3 af 5)

Tankekraft

 

Energi-følger-tanken-03-Ã…ndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom

 

Konstant genbrug

Det kan umuligt have været en del af planen for menneskeheden og planeten. I de naturlige cykliske systemer, som findes overalt i Universet, er der ingen ”affaldsprodukter”. Alt ”genbruges” konstant. Intet går tabt. Der skabes aldrig affald, men i stedet foregår der en konstant genskabelse på tilværelsens forskellige eksistensniveauer.

Åndsvidenskaben oplyser, at menneskeheden knap nok er begyndt at gøre brug af elektricitetens potentialer, og nøglen til den korrekte anvendelse af energi og kraft ligger i en større forståelse af elektricitet.

Selve tanken er naturligvis en form for elektricitet. Nervernes informationer i hjernen og nervesystemet udveksles med hastigheder, der nærmer sig lysets. Man behøver bare at stikke fingeren ind i en flamme for at se, hvor hurtigt hjernecellerne reagerer, for man fjerner hånden, før man bliver bevidst om, at der er fare for at beskadige fingeren. Det sker med en reflekshandling, der stort set styres af underbevidstheden.

Tankekraft

Det er nu hensigten at udvide forståelsen af den energi, der er til rådighed ved hjælp af kraften i bevidst og målrettet tænkning.

De nye muligheder for at udnytte tankekraft vil dog ikke blive frigivet, før menneskeheden lærer bevidst og upersonligt at arbejde sammen som en helhed og for det fælles gode. Risikoen er alt for stor, hvis Hierarkiet frigiver den nødvendige viden, før menneskeheden som en enhed i et vist omfang har erkendt menneskers indbyrdes forbundethed og deres relation til den guddommelige plan.

Artikel-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom
Download-fil: ENERGI FØLGER TANKEN - Rosemary Burton


Artikel-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom
Læsefil med vendbare sider: ENERGI FØLGER TANKEN