Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ENERGI FØLGER TANKEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom

ENERGI FØLGER TANKEN (2 af 5)


Tanken er en form for elektricitet. Nervernes informationer i hjernen og nervesystemet udveksles med hastigheder, der nærmer sig lysets.

ENERGI FØLGER TANKEN (2 af 5)

I Universet genbruges alt

 

Energi-følger-tanken-02-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom

 

Energi følger tanken

På denne måde blev mønsteret for alt stof skabt, for intet i Guds skabelse kan befinde sig udenfor denne struktur. Og da alle livsformer har en eller anden grad af bevidsthed, er de alle i stand til at tænke i et eller andet omfang. Derfor er det rigtigt, når det siges, at "energi følger tanken" på alle niveauer i skabelsen. Det sker i atomets bevidsthed, og det er den skjulte nøgle til atomets iboende energi. Heraf følger, at jo større bevidstheden er i en organisme, og jo mere fokuseret og objektivt der tænkes, jo større vil muligheden være for at tiltrække og udnytte energi.

Mennesket, med sin meget avancerede hjerne, med sine verbale egenskaber og med sin evne til at danne sig begreber, er naturligvis i stand til at skabe en stor mængde energi. Og der er ingen tvivl om, at lige siden det allerførste menneske så dagens lys, har mennesket forsøgt at anvende alle tilgængelige energikilder. Ingen andre af Jordens skabninger har bevidst forsøgt at få ildens, luftens, vandets eller jordens energier til at arbejde for sig. For det meste har menneskets forbrug af energi imidlertid alene været til dets egen personlige fordel. I første omgang blev energien brugt til at holde varmen, til at skaffe mad og til at få tag over hovedet.

Men da mennesket blev mere intelligent, blev energi oplagret og brugt til fremtidige behov. Tanken om et individuelt og uafhængigt liv opstod – og dermed risikoen for at udvikle egoisme og materialisme. Når mennesket har forsøgt at være til nytte for samfundet som helhed, har det normalt været kombineret med ønsket om personlig vinding, og konsekvenserne har ofte resulteret i forskellige farer, eksempelvis stråling fra atomenergi, kulbrinter fra oliebaserede produkter og luftformige udledninger fra fossilt brændsel.

Artikel-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom
Download-fil: ENERGI FØLGER TANKEN - Rosemary Burton


Artikel-Energi-følger-tanken-Åndsvidenskab-og-esoterisk-vidsom
Læsefil med vendbare sider: ENERGI FØLGER TANKEN