Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4 (6 af 7)


Esoterisk forståelse er baseret på konkrete og præcise fakta. Det har vist sig, at disse teknikker lykkes bedst for kvinder, der er sensitive, intelligente og personligt stærke.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4 (6 af 7)

Stadier i beslutningsprocessen

 

Undfangelse − uanset om den er ønsket eller ej − er en følgevirkning (der ikke nødvendigvis reflekterer en personlig eller moralsk beslutning), der er baseret på den almindelige natur af fysisk stof og af, at et fertilt heteroseksuelt samleje bliver produktivt. Når processen styres af princippet om konflikt, er det stoffet og ikke ånden, der tager beslutningen. Valg, der er baseret på hormonel selvkontrol, involverer, hvordan man opfatter og bevidst erklærer ja- og nej-valgene på ethvert stadie i graviditeten.

 

Undfangelse-03-07-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Disse fortløbende stadier af valg inkluderer:

1. Før undfangelse

Hvis valget er "ja": Regelmæssig bevidst visualisering kan bidrage til at stabilisere menstruations-cyklussen og til at øge den hormonelle tiltrækning af ægget som invitation til befrugtning. Kvinder, der ikke er i stand til at undfange (af hormonelle eller medicinske årsager), kan sige nej ved ikke at sige ja.

Når valget er "nej": Ved at praktisere bevidst undfangelse med månedlig hormonel kontrol forud for undfangelsen, kan det en dag blive muligt for kvinder at undgå uønsket graviditet. Det kan til sidst medføre, at den automatiske kraft undgår "den kemiske eller hormonelle tiltrækning af ægget, der kaldes sperm", eller det kan midlertidigt forhindre dannelse af nye æg eller begge dele. (Man kunne også kalde det sterilisering, regelmæssig brug af præventive metoder eller afholdenhed).

2. Undfangelse

Hvis valget er "ja": Bevidst omsorg for fostret lige fra undfangelsen vil medføre, at den slags babyer har tendens til at reflektere kvaliteten og intelligensen fra den tidlige positive opmærksomhed. Kvinder, der af hormonelle årsager har vanskeligt ved at gå tiden ud, kan finde en stabilisering af en tidlig visuel hormonel selvkontrol nyttig.

Når valget er "nej": Målbevidst visualisering (efter undfangelsen) kan fremkalde en menstruation.

 

Undfangelse-03-08-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

3. Embryon-fasen

Under det sensitive og meget vigtige 8-ugers stadie af embryonets udvikling er en korrekt afklaring af valg kritisk, for alt det efterfølgende er afhængigt af det. Under den embryoniske fase mister 2-15% deres graviditet. I gennemsnit betyder det 2 til 3 aborter pr. kvinde, og som regel bemærkes det ikke. Lægevidenskaben antyder, at en umoden hormonel ustabilitet er en mulig årsag, men at hormonel selvkontrol giver en alternativ forklaring. Med en størrelse på ca. 100 celler på dag 5, er embryonet gået ind i livmoderen. I den anden uge udvælger det stedet til implantering og graver sig ned i den nyligt skabte livmodervæg. Gennemtrængningen bliver dybere for hver uge.

Nogle kvinder formoder eller "véd" det, så snart de er blevet gravide selv uden nogle tydelige tegn. Andre bliver klar over det i to ugers perioden, ømme bryster ved tredje uge eller kvalme i den fjerde uge på grund af "en fuld etableret forandring i de livgivende substanser mellem kvinden og hendes embryon". Andre overraskes senere.

I embryon-fasen vil et vigtigt hormonelt valg for kvindens vedkommende finde sted, uanset om hun véd det eller ej, for hun står overfor valget eller muligheden for at gå videre med graviditeten og få en baby – eller lade være. På dette stadie finder de fleste spontane aborter sted.

Den meget lille embryon-form klæber sig fast til livmodervæggen, der er et blodrigt net, som beklæder livmodervæggen, og som dannes hver måned og løsner sig og strømmer ud som en menstruation. Hormonelle valg om graviditet indeholder normalt afvisning. Embryon-stadiet er det tidspunkt, hvor menstruationsperioden begynder, og hvor de fleste spontane aborter finder sted. Ud over det korte 8-ugers "mulighedsvindue" kræves en lægelig abort af fosteret, hvis graviditeten skal afbrydes.

Mange mennesker sammenligner på en sentimental måde et embryon med den menneskelige form ved at kalde embryonet "en baby", fordi de følelsesmæssige tillægger en baby særlige egenskaber, fordi den har en menneskelignende form, der viser følelser, rettigheder, ønsker osv. Impulsen til at vise kendte menneskelige egenskaber er en naturlig tendens til kommunikation, som man kender fra kæledyr.

Hensigten med formen er, at sjælen bliver i stand til at kontakte verdener, der er lukket for den, at udvikle fuld viden om alle dele af "Faderens rige", at vise – når den er åndeligt moden – at den er en fuldt bevidst "søn af Gud", og at den ønsker at blive berettiget til den anden fødsel i lyset.

 

"Erfaring opnås, bevidsthed vækkes, færdighed udvikles, og evner udfoldes ved hjælp af formen. … Man kender i sandhed sig selv som den iboende sjæl, og ikke formen, ånden og ikke det materielle, den eneste ene og ikke de adskilte aspekter, og på den måde føres den store befrielsesproces videre fremad."

Alice A. Bailey, Sjælens Lys¸ s. 268-269

 

Undfangelse-03-09-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

Artikel-Undfangelse-03-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 3:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-03-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 3:4