Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4 (4 af 7)


Esoterisk forståelse er baseret på konkrete og præcise fakta. Det har vist sig, at disse teknikker lykkes bedst for kvinder, der er sensitive, intelligente og personligt stærke.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4 (4 af 7)

Hormonal selvkontrol

 

Visualiseringsteknik

Hvis man beslutter at sige nej til en graviditet i løbet af den 18-ugers embryoniske fase, og med fasthed og klarhed visualiserer (flere gange om dagen i 20 minutter) ikke embryonet, men krympningen af de blomsterlignende æggestokke (så de holder op med at producere østrogen og progesteron) og nedbrydningen og fjernelsen af døde celler fra livmodervæggen (der er en sammenblanding af nedbrudte celler og blod). Man trækker et spor af uddrivelsen fra underlivet med en fingerspids nedad og tværs over livmoderen, mens man visualiserer, at dens indre væg renses, til den kun har det normale meget tynde lag af celler. Øvelsen kan muligvis i løbet af ca. 10 dage få gang i den forsinkede periode. Hvis processen ikke lykkes, er der rigelig tid tilbage til fysiske valg før den 18. uge.

 

Undfangelse-03-05-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg 

 

Hormonel selvkontrol er ikke kun en mental styring af stoffet, for en mental påvirkning kan ikke påvirke hjernen direkte. Viljen rettes visuelt med klare enkle billeder fra tankesindet mod de bevidste centre i hjernen, der viderefører en passende mængde af kemiske og hormonelle impulser via den ubevidste del af hjernen til det fysiske legeme. Som den tibetanske mester Djwhal Khul skriver:

 

"Visualisering vedrører nødvendigvis ikke form og konkrete mentale forestillinger. Den vedrører en billedlig og symbolsk sensitivitet, der på en forklarende måde udtrykker en åndelig forståelse, der overføres af den vågnende intuition …".

Alice A. Bailey: Strålerne og Indvielserne, s. 447

 

Effektivitet er baseret på mental selvkontrol, der stammer fra et højere niveau. I menstruations-cyklussen vil det ikke lykkes at standse en graviditet effektivt ved at ignorere den frie vilje, for det er et automatisk, ubevidst og hormonel samtykke – et ja. Kvinder på alle reproduktive niveauer kan lære at sige nej og mene det. Oplysning om den potentielle evne til at undgå undfangelse eller til at afvise en graviditet ved at fremkalde en periode står til rådighed for alle kvinder, fordi det er en naturlig, medfødt mulighed for menneskets tænkning. Det bliver i stadig højere grad muligt, efterhånden som kvinder skaber tankeformer, der indeholder løsninger.

Efterhånden som muligheden bliver kendt, vil kvinder forbedre metoden.

 

"For at kunne spørge intelligent og finde svaret må de først frigøre sig fra al ydre påtvunget autoritet, al tradition og fra enhver påvirkning af teologiske dogmer, uanset om de er religiøse eller videnskabelige. Kun på den måde kan virkeligheden findes og sandheden ses."

Alice A. Bailey: Sjælens Lys, s. 71-72

 

Her ligger den virkelige udfordring!

Artikel-Undfangelse-03-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 3:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-03-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 3:4