Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4 (3 af 7)


Esoterisk forståelse er baseret på konkrete og præcise fakta. Det har vist sig, at disse teknikker lykkes bedst for kvinder, der er sensitive, intelligente og personligt stærke.

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 3:4 (3 af 7)

PMS - præ-menstruation-syndrom

 

 Undfangelse-03-04-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

Gustave Witkowski: “Pioneer Birth Scene” fra 1877

 

I modsætning til fortidens helbredelsesmetoder, der havde tendens til at ignorere det fysiske legeme til fordel for mystiske (ofte ineffektive) metoder, er hormonel selvkontrol mere realistisk. Fordi nutidens esoterisme er inkluderet i de ortodokse lægelige metoder, kan visualisering blive mere effektiv, jo mere specifik og præcis viden man har om det fysiske legemes indre processer og de medicinske problemer. Det er vigtigt, at man ikke opgiver den normale fødselskontrol, men benytter teknikkerne til at reducere PMS-symptomerne − f.eks. kan de være nyttige ved særlige behov.

Man kender ikke årsagen til PMS", men generelt kan man sige, at det er en følge af en usædvanlig stor hormonel udskillelse fra æggestokkene to uger før den forventede periode – i tilfælde af graviditet. Store mængder af østrogen og progesteron, der skaber en fortykkelse af livmoderhalsen. Det resulterer i unormal celleopdelt vandophobning – kroppens enormt store indsats for at vaske den store mængde af æggestokke-hormoner væk. Det kan tilføjes, at de lave niveauer af præ-menstruations smerte og midlertidig irritation, der er et resultat af aktiv hypersensitivitet i de fysiske sanser, herunder den øgede indfølingsevne, fører samlet til PMS.

Hvis man ikke ønsker at blive gravid − der kan medføre denne hypersensitivitet − skal man notere de problematiske dage i kalenderen. Man skal drikke ekstra meget vand inden og i løbet af de dage og roligt modificere og dæmpe sensuelle påvirkninger, f.eks. ved hjælp af dæmpet lys, rolig musik, sarte farver og begrænsede sindsbevægelse. Hvis man ikke ønsker at blive gravid, skal man to uger før den næste periode benytte visualisering for at svække æggestokkene og mindske den hormonelle udstrømning. Endvidere skal man rense cellerne for overskydende reproduktive hormoner ved at drikke vand, fordi det kan gøre perioden nemmere og mildne smerterne. Hvis det ikke virker, kan smerter behandles som en mild hovedpine. Visualisering af PMS kan også medføre, at det fysiske legeme bliver mindre følsomt. Indenfor tre til fire måneder kan PMS holde op med at være et problem.

Artikel-Undfangelse-03-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 3:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-03-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 3:4