Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Shamballa-og-Hierarkiet-Åndsvidenskab-og-esoteriske-lære

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (6 af 12)


Hele kosmos ledes, kontrolleres og besjæles af næsten endeløse rækker af sansende væsener, der hver har en mission at fuldføre.

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (6 af 12)

Shamballa-kraften

 

Shamballa-og-Hierarkiet-06-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

 

Nedbrydning og opbygning

Fra Shamballa strømmer den mest potente energi til planeten. Energien har to primære aspekter − et nedbrydende og et opbyggende. Man kan sammenligne Shamballa-kraftens nedbrydende aspekt med en bulldozer, der river udtjente huse ned for at rydde byggepladsen, så noget nyt kan blive opført. I den overgangsepoke, som menneskeheden lige nu befinder sig i, fordi Fiskenes tidsalder skifter til Vandbærerens tidsalder, er der utallige krystalliserede institutioner og religioner samt politiske og økonomiske systemer, som er kørt fast i dogmer, korruption, grådighed og magt for magtens skyld.

Disse organismer skal nedbrydes for at nytænkning og omorganisering kan finde sted. Det er på den baggrund, man skal forstå terrorisme, magtmisbrug, indbrud, hærværk, korruption, sult, sygdom, dårlig fordeling af Jordens ressourcer, overforbrug, misbrug og udnyttelse af naturens mineral-, plante- og dyreliv. Desuden er der sket en slavebinding af menneskesindet forstået på den måde, at et barn fødes til en bunden tilværelse i børnehaven, fritidshjem, skolen og institutioner med højere uddannelse alene med det formål, at det skal blive i stand til at sælge sig selv til den højstbydende. Livets mål og mening er hårdt arbejde for at skaffe penge og materielle goder. Og når alderdommen melder sig, og kræfterne ikke længere slår til, venter der en relativ kort periode på pension. I dette bundne livsmønster har der ikke været tid og kræfter til at tænke dybere over tilværelsens formål og arbejde med åndelig udvikling.

Der er ingen mening med tilværelsen!

Resultaterne af dette åndsløse liv kommer til udtryk i stigende alkohol- og stofmisbrug. Ungdommen tager høretelefonerne på og skruer op for den hårdtslående rytmiske musik, for derved undgår man at tænke dybere over tilværelsen. Nogle mener, at løsningen er selvmord, og når de eventuelt overlever et selvmordsforsøg og bliver spurgt, hvorfor de forsøgte selvmord, svarer flere: "Der er ingen mening med tilværelsen!"

Konklusionen er, at den materialistiske civilisation har spillet fallit. Ingen materielle goder kan skjule dette faktum. Mennesket bliver fodret med ligegyldige og naive shows, seriefilm og konkurrencer ud fra devisen: Tænk ikke dybere over tilværelsen! Hav det sjovt selvom verden står på afgrundens rand for milliarder af mennesker. Det er modstandskræfternes succesrige arbejde, man her ser resultaterne af – et emne, der behandles senere.

Shamballa-kraften

Shamballa-kraften er det redskab, som "Centret hvor Guds vilje er kendt" benytter for at ændre disse tilstande, for menneskeheden er ikke selv i stand til at ændre dem. Mennesket har låst sig selv fast. Frihed er en illusion. Og uden ægte frihed er der ingen udvikling og ingen visioner. Menneskehedens "hjulspor" er nu så dybe, at den ikke er i stand til at komme op af dem ved egen kraft.

 

Shamballa-og-Hierarkiet-07-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

 

Et af resultaterne af Shamballa-kraftens påvirkning i nutiden er, at alt, hvad der skjuler sig i enhver organisation, religion og ethvert politisk parti samt i det enkelte menneske, kommer op til overfladen og giver de mange psykiske og psykologiske problemer, som nutidens menneske og samfund for tiden kæmper med!

Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Download-fil: SHAMBALLA & HIERARKIET - Hardy Bennis


Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: SHAMBALLA & HIERARKIET