Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8 (8 af 10)


De syv stråler er en præcis og videnskabelig formulering af en ny psykologi. Det er ikke en mystisk men en konkret tilgang til forståelse af mennesket.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8 (8 af 10)

De syv chakraer i hovedet

 

For at forstå princippet er det vigtigt at vide, at der sker en ændring i menneskets chakrasystem i evolutionens lange løb. På et tidspunkt i udviklingen aktiveres der en repræsentation af alle syv chakraer i hovedet. Det sker, når mennesket har aktiveret de tre primære centre i hovedet – kroncentret, pandecentret og alta major centret – der repræsenterer de tre primære aspekter – 1., 2. og 3. aspekt. Samtidig dannes der fire sekundære centre i nærheden af alta major centret, og derfor har det højt udviklede menneske i virkeligheden syv aktive centre i hovedet – tre primære og fire sekundære. Den samme struktur er gældende for strålerne.

Måske bør det tilføjes, at denne udvikling ikke medfører, at de syv centre i legemerne sættes ud af funktion. Det betyder, at de nu har fået en ”relæstation” eller ”transformatorstation”, der samler og fokuserer energierne i hovedet. Menneskets udvikling er primært en bevidsthedsudvikling, og for det fysiske menneske medfører det, at udviklingen primært foregår i den æteriske del af den fysiske hjerne. Dette princip kan nu overføres på Den Siriske Logos. Ligesom mennesket har Den Siriske Logos syv primære chakraer. De svarer til de syv chakraer, som mennesket har i sine legemer. Men der er en væsentlig niveauforskel. Chakraerne i Den Siriske Logos består af syv solsystemer, hvoraf vores Solsystem er det ene.

 

De-Syv-Stråler-01-14-Den-nye-tids-psykologi

 

De syv solsystemer svarer til menneskets syv chakraer. Men hvis princippet overførers til et åndeligt udviklet menneske, giver det hermetiske aksiom belæg for at antage, at Den Siriske Logos også har syv chakraer i hovedet. Og på et eller andet tidspunkt i evolutionen opnår Den Siriske Logos det udviklingsstadie, hvor chakraerne i hovedet udvikles på samme måde som i hovedet på mennesket.

Spørgsmålet er nu, hvor disse hovedchakraer befinder sig, og åndsvidenskabens svar er, at det er de syv stjerner i Store Bjørn. De syv stjerner i Store Bjørn repræsenterer de syv chakraer i hovedet og er en parallel til de syv chakraer i menneskets hoved. Og her er kilden til de syv stråler. De syv stråler strømmer ind i denne del af Universet fra Store Bjørn.

Artikel-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 1:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI