Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8 (6 af 10)


De syv stråler er en præcis og videnskabelig formulering af en ny psykologi. Det er ikke en mystisk men en konkret tilgang til forståelse af mennesket.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8 (6 af 10)

Ét liv

– én frekvens

– syv underfrekvenser

 

På grundlag af denne erkendelse er det nu muligt at nærme sig en forståelse af de syv stråler eller de syv energikvaliteter.

I den egyptiske dødebog står der: ”Jeg er evig, jeg er Ra … det er mig, der skabte Ordet … jeg er Ordet”. I Johannes-evangeliet står der: ”I begyndelsen var Ordet, Ordet var hos Gud og Ordet var Gud”.

”Ordet er Gud” – og Gud er liv eller energi. ”Ordet” er også den første eller grundlæggende vibration eller frekvens, der er en forudsætning for manifestation. Manifestation betyder, at en del af energien låses fast i mønstre eller gitre, som kaldes former, og disse former vibrerer på forskellige frekvenser. Åndsvidenskaben påstår, at der er syv grundlæggende frekvenser, energikvaliteter eller stråler i Universet, men at der kun er ét liv. Disse syv stråler må derfor være primære underdifferentieringer af Det Ene Livsvæsen.

Der er altså ét liv eller én stor frekvens, og den første underopdeling af denne ene livsstrøm er syvdelt. Denne syvdeling udgør de syv stråler. Det medfører, at alt liv på ethvert niveau er udgået fra Det Ene Livsvæsen og er farvet og betinget af de syv energistrømme eller de syv stråler. Alle menneskets legemer – åndelige, sjælelige eller personlige – er underlagt og opbygget af en vekselvirkning mellem forskellige strålekvaliteter, og de har i inkarnationernes løb gjort mennesker til det, de er i dag.

Der findes intet, som ikke er defineret ud fra de syv stråler. Selv den astrologiske videnskab er defineret ud fra de syv stråler, for stjernetegnene er, hvad de syv stråler gør dem til. Esoterisk astrologi er derfor reelt en underafdeling af videnskaben om de syv stråler. Det den være, for strålelæren er den, der kommer tættest på Det Ene Livsvæsen eller selve livet. Esoterisk astrologi og videnskaben om det syv stråler er tilsammen de to mest esoteriske formuleringer af åndsvidenskab.

 

De-Syv-Stråler-01-11-Den-nye-tids-psykologi

Artikel-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 1:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI