Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8 (3 af 10)


De syv stråler er en præcis og videnskabelig formulering af en ny psykologi. Det er ikke en mystisk men en konkret tilgang til forståelse af mennesket.

DE SYV STRÅLER - den nye tidsalders psykologi 1:8 (3 af 10)

Den Nye Tidsalders psykologi

 

De syv stråler er et grundlæggende element i Den Nye Tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende, for stadig flere erkender, at åndsvidenskaben med denne nye psykologi tilbyder en effektiv metode til selvindsigt i menneskets fysisk-æteriske, følelsesmæssige, tankemæssige og sjælelige kvaliteter og kræfter. Problemet er, at emnet er vanskeligt!

Og emnet er vanskeligt, fordi det handler om noget, den nuværende menneskelige bevidsthed reelt ikke er i stand til at forholde sig til. Den tibetanske mester Djwhal Khul oplyser i Alice A. Baileys forfatterskab, at menneskeheden heller ikke kommer til at forstå emnet fuldt ud før engang i næste solsystem. Årsagen er, at de syv stråler handler om energi, og på nuværende tidspunkt i evolutionen er mennesket ikke i stand til at forstå, hvad energi er i sig selv. I det nuværende solsystem udvikles det livsaspekt, der i åndsvidenskaben kaldes 2. aspekt, som er kærlighed-visdom, hvorimod energi, kraft eller selve livsaspektet, der kaldes 1. aspekt, først skal udvikles og have sit selvstændige udtryk i næste solsystem.

 

De-Syv-Stråler-01-05-Den-nye-tids-psykologi

 

I et forsøg på at nærme sig en forståelse kan man stille spørgsmålet: ”Hvad ved man egentlig om energi i dag?” Hvis man lader spørgsmålet gå videre til naturvidenskaben, vil en kritisk vurdering af svarene afsløre, at forskerne aldrig forholder sig til selve begrebet energi. Naturvidenskaben påstår nemlig, at energi er identisk med bevægelse. Energi er derfor ikke noget selvstændigt. Årsagen er, at man kun ser energi, når den bevæger noget. Når ting bevæger sig, konkluderer forskerne, at der må være en energi, der bevæger den. Man forholder sig derfor ikke til selve energien, men til bevægelsen, som i sagens natur ikke er identisk med den energi, der skaber bevægelsen.

Det er derfor indlysende, at det er vanskeligt at forholde sig til emnet, fordi det handler om noget, man reelt ikke er i stand til at forklare. Det er derfor nødvendigt at erkende, at det ikke vil være muligt at trænge ind til kernen af emnet og afdække den fulde forståelse.

Artikel-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI 1:8 - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-01-Den-nye-tids-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - DEN NYE TIDSALDERS PSYKOLOGI