Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEVA & MENNESKE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Deva-og-Menneske-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

DEVA & MENNESKE (7 af 8)


Mennesket er menneske og deva i et. Devaer er bevægelse. De legemliggør energi og opbygger former med energi på alle livets ydre og indre niveauer.

DEVA & MENNESKE (7 af 8)

Indre frihed

 

I det bevidste samarbejde med menneskets deviske selv lærer det også at blive opmærksom på de ubegrænsede indre kraftreserver, som det kan trække på og bruge efter behov. Det medfører ikke, at træthed forsvinder. Det betyder, at livet er frit på det deviske bevidsthedstrin, og efterhånden som mennesket lærer at stole på sine egne dhyanier, vil de samarbejde med mennesket i et omfang, ingen for øjeblikket kan forestille sig.

 

Deva-og-Menneske-08-Phoebe-D-Bendit

 

Denne strøm af vital energi er til menneskets disposition, men det skal lære at gøre bevidst brug af den. Her ligger nøglen til løsningen af mange af sygdommens og helbredelsens komplicerede problemer, og også til de mange spørgsmål, der opstår inden for psykisme og psykologi.

Der er utroligt meget at lære inden for dette store område med helt nye opdagelser, men først skal mennesket lære, at der både er farer og lidelser. De største vanskeligheder er af rent personlig art og består i trangen til selvforherligelse og manglende forståelse af, at stærke kræfter let fører til personlige forvrængninger. Magtbegær er et skjult problem for de fleste, og det deviske liv har magt. Der er en særlig form for blændværk, som let kan opstå, når devisk energi bruges på den forkerte måde. At påberåbe sig autoritet på grund af devisk energi medfører, at man åbner døren til personlige katastrofer. Devisk energi skal bruges uden egoistiske hensigter, og det er et særdeles vanskeligt krav til gennemsnitsmennesket.

En anden vanskelighed består i, at der på de tidlige stadier af øget devisk opfattelsesevne er stor sandsynlighed for, at man bliver oversensitiv. Det er et faresignal, for sensitiviteten skulle være så integreret i sjælen, at balancen er god og sund og ikke svinger over til den hypersensitive side uden tankesindets kontrol og tilpasning.

Artikel-Deva-&-Menneske-Phoebe-Bendit
Download-fil: DEVA & MENNESKE - Phoebe D. Bendit


Artikel-Deva-&-Menneske-Phoebe-Bendit
Læsefil med vendbare sider: DEVA & MENNESKE