Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 6:7
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt

KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 6:7 (7 af 10)


Latent i æg- og sædcelle findes det færdige menneske. Latent i den ide, der undfanges, ligger den færdige tankeform.

KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 6:7 (7 af 10)

Konklusion

 

Det er nu muligt at konkludere, hvad det esoteriske syn på kreativitet medfører for de mennesker, der ønsker at være medskabere på ”Det Ene Arbejde”. Livets kreative udfordringer er problemerne i livet.

Livet er fuldt af problemer, vanskeligheder og udfordringer. Det skal man være lykkelig for. Uden mål og stræben på trods af modgang ville man ikke få næring til det menneskelige sind og den kreative udvikling. For et sundt, fuldt fungerende menneske er problemer, forhindringer, vanskeligheder og barrierer naturlige og væsentlige dele af det at leve. Det er det, der er udfordringerne til at afprøve og udvikle kreative evner. Det sunde kreative menneske hilser udfordringer velkommen. Det næres faktisk af problemer. Det opsøger dem måske endda aktivt for at opleve den tilfredsstillelse, det er at udvikle kontrol over dem.

De fleste mennesker med blokeret kreativitet har et hovedtræk tilfælles: De er passive. De reagerer på situationer og begivenheder frem for at handle kreativt for selv at skabe nye omstændigheder. De forventer, at en eller anden højere magt sørger for, at lykken skal komme til dem. Når det ikke sker, mener de, at den manglende lykke skyldes ydre omstændigheder − som regel andre mennesker. Problemet er naturligvis deres egen kroniske uvilje mod at gøre noget effektivt ved situationen.

Alle har iboende kreative evner. Alle kan være kreative i alt, hvad de foretager sig. Al aktivitet er skabende aktivitet. Hver dag skaber ethvert menneske sin egen tilværelse. Hver dag skaber det sine egne tanker. Hver dag skaber det sine egne følelser. Sine egne handlinger. Sin egen karma. Det skaber endog forudsætningerne for sine kommende liv.

Livet er derfor én stor skabelsesproces! Virkeliggørelse af den guddommelige plan på Jorden er en lang kreativ proces. Alle deltager i denne skabelsesproces. Bevidst eller ubevidst.

Forhåbentlig er der hermed givet inspiration til at deltage som bevidste medskabere i livets kreative processer.

Artikel-Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt-06-Erik-Ansvang
Download-fil: KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 6:7 - Erik Ansvang


Artikel-Kreativitet-Traditionelt-&-Spirituelt-06-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: KREATIVITET - TRADITIONELT & SPIRITUELT - 6:7