Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ANMELDELSER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Nyt-Aspekt-bogomtale-Magasin-for-åndsvidenskab

ANMELDELSER (2 af 2)


Egyptens fascinerende fortid præsenteres her i nyt lys – som en kilde til evig visdom, siger Derek R. Seagrief i omtalen af Pyramidegåder & Tempelmysterier.

ANMELDELSER (2 af 2)

FLERE ANMELDELSER

 

En øjenåbner for åndeligt søgende

Denne bog er en øjenåbner for den åndeligt søgende. Den giver en god forståelse af det vigtige symbolsprog. Vi føres igennem de fire elementer og får indblik i fortidens pyramidesymbolik, som samtidig kan omsættes til nutiden ved, at vi får indsigt og viden, der er vejen til forståelse af vort eget indre. Derved kan vi blive i stand til at forene det åndelige med det materielle, himmelen og Jorden, og selv være med til at bevare denne planet i fred, harmoni og kærlighed - fordi der er en mening med livet, og vi alle kan gøre en forskel.

Bogen er som at modtage en arv og åbne en skatkiste, hvor åndsvidenskaben åbenbares og forklares på en letfattelig måde.

John Alstrup
Frit tænkende menneske

 

En guldgrube af idéer og viden


Alt har et ydre - alt har et indre! Her møder vi den indre betydning af Egyptens ydre bygninger. Vi ser sammenhængen mellem guderne - præsterne - folket. Pyramiderne og templerne fremstår i lyset af personlig udvikling, indvielse og forbindelse til en åndelig verden. Bogen er en guldgrube af idéer og viden, idet den kobler det tilsyneladende og det dybere spirituelle og åbenbarer en høj bevidsthed hos en gammel civilisation.

Steen Landsy
Redaktør af Nyt Aspekt
Magasin for sind-krop-ånd

 

En ny forståelse af Egyptens mysterier


Spesiell, tankevekkende, utfordrende. Thora Lund Mollerup og Erik Ansvang tar oss inn i en spennende esoterisk reise i en ny forståelse av Egyptens Mysterier på en meget seriøs måte. Her blir en utfordret av riktigheten av de tradisjonelle teorier.

Elfinn Moen
Tidl. 5. grads Druide
Frimurerbroder, Norge

 

Pragtværk om Egyptens esoteriske visdom

Efter i talrige år at have undervist i Egyptens esoteriske visdom og afholdt masser af rejser til landet med de utrolige templer, har Erik Ansvang og Thora Lund Mollerup nu opsummeret noget af deres arbejde og begået bind 1 af pragtværket Pyramidegåder & Tempelmysterier. Der er tale om en uhyre indholdsmættet bog af høj kaliber, som emmer af viden og mange års fordybelser. Bogen foretager en rejse fra det ældgamle Atlantis, frem til de store pyramiders dybe hemmeligheder og sfinksens gåde. De forskellige grader af pyramideindvielser beskrives indgående, og undervejs er der både talrige henvisninger til den egyptologiske forskning og arkæologiske informationer, men især med indgående referencer til vigtige esoteriske værker. Det helt specielle ved værket er, at her forenes mange perspektiver og går op i en højere enhed. Symboler og gådefulde data sættes i et erkendelsesmæssigt udsyn, som viser storheden i den gamle civilisation. Der er blevet drøvtygget rigtig mange aspekter i årenes løb, kombineret med dybe refleksioner og indgående feltstudier for at nå frem til et så gennemarbejdet og kompetent resultat. Skeptikere vil naturligvis betvivle ethvert forsøg på at vise esoteriske dybder i det gamle Egypten. Men er man bare en smule interesseret i emnet - og hvem skulle ikke være det ved en læsning? - så må man bringes i dyb eftertænksomhed over det sammenhængende og lødige billede, som her præsenteres af en af klodens mest forbløffende kulturer og dens frembringelser, som stadig skaber måben, dragning og beundring. Det er umuligt i en kort anmeldelse at gå i detaljer omkring de dybtgående og velskrevne gennemgange. Værket fortjener at blive direkte beset og vurderet, og det tror jeg at det vil blive af mange.

Man kan roligt sige at det er et sjældent esoterisk værk, og det nye forlag Lemuel books har desuden kælet for bogens kvalitet. Bogen er spækket med farvebilleder og illustrationer. Den er både smagfuldt og omhyggeligt fremstillet, så det er en fornøjelse. Så der er både grund til at lykønske forfatterne og forlaget med denne fine produktion.

VisdomsMagasinet nr. 21 - December 2007

Artikel-Bogudgivelser-Pyramidegåder-&-Tempelindvielser
PYRAMIDEGÅDER & TEMPELMYSTERIER - Erik Ansvang & Thora Mollerup


Kan købes hos Lemuel Books