Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (9 af 9)


En clairvoyant har metafysisk syn. Men mange clairvoyante er ikke clairvoyante, for de kan ikke se de indre verdener. De føler eller fornemmer dem.

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (9 af 9)

Psykiske evner og chakraerne

 

Ifølge åndsvidenskaben er menneskets sanser − både fysiske og metafysiske − knyttet til chakrasystemet. Lugtesansen er forbundet med rodcentret, og dermed egoisme og selvopholdelsesdrift. Smagssansen er knyttet til sakralcentret og menneskets seksualitet og sanselighed. Det personlige følelsesliv, den lavere clairvoyance og lavere clairaudience udspringer af solar plexus centret. Den højere psykometri og medfølelse − der er udtryk for kærlighed til gruppen − er forbundet med hjertecentret. Høresansen og højere clairaudience (klarhørelse) er knyttet til halscentret, som repræsenterer menneskets evne til kommunikation og kreativ tænkning. Synssansen, intuitionen og den højere clairvoyance har sit udspring i pandecentret, hvor menneskets idéer, erkendelser og integration skabes. Endelig samles alle de højere sanser i hovedcentret, der repræsenterer bevidsthedsområdet med vilje, hensigt, kraft og transcendens. Det er vigtigt at understrege, at denne gennemgang af sanserne i forhold til chakraerne og de psykiske evner er meget forenklet og derfor bestemt ikke fyldestgørende.

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-09-Erik-Ansvang

 

Vidende terapeuter og

kritiske klienter efterlyses!

 

Mangel på viden hos både klienter og terapeuter er medvirkende til, at clairvoyance-branchen med rette udsættes for kritik og mistænkeliggørelse. Kritiske klienter vil være en stor fordel for branchen, men det er først og fremmest de clairvoyante selv, der står med ansvaret for, at der skabes respekt om deres vanskelige arbejde. Der er derfor god grund til at opfordre clairvoyancebranchen og dens skoler til at modvirke den mangel på viden, uddannelse og moral, der ødelægger det udmærkede arbejde, der udføres af branchens seriøse, vidende og dygtige terapeuter.

 

Og husk … klarfølelse eller aflæsning af tanker og følelser

er ikke clairvoyance!

Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Download-fil: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA - Erik Ansvang


Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA