Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (7 af 9)


En clairvoyant har metafysisk syn. Men mange clairvoyante er ikke clairvoyante, for de kan ikke se de indre verdener. De føler eller fornemmer dem.

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (7 af 9)

Kontakt med mestre og oplyste sjæle?

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-08-Erik-Ansvang

Nogle terapeuter påstår, at de står i kontakt med mestre, opstegne og oplyste sjæle, ærkeengle m.m., og at de som terapeuter blot fungerer som kanaler for disse høje væsener. Her er der grund til at appellere til sund fornuft, for der ligger en alvorlig psykologisk fælde i denne påstand, for hvem sætter spørgsmålstegn ved et budskab, der kommer fra et ophøjet væsen, der nærmest er guddommeligt? Hvis man stoler på, at det personlige budskab faktisk stammer fra den påståede høje kilde, har man intet andet valg end at adlyde! Man må tilsidesætte sin egen skelneevne og kritikløst underkaste sig en påstået mester − eller rettere − den terapeut, der påstår, at der er kontakt til en opstegen mester. Terapeuten kan altid afvise ethvert ansvar for ethvert budskab under henvisning til, at "jeg er jo kun en kanal − jeg overbringer bare et budskab".

Hvis klienten i stedet var blevet ringet op og i telefonen hørte en ukendt stemme, der krævede, at klienten ændrede sit liv, valgte en anden partner, flyttede til en anden by osv., ville vedkommende uden tvivl med stor skepsis spørge: "Hvem taler jeg med?" − og hvis stemmen påstod, at det var en oplyst sjæl, ville røret utvivlsomt blive lagt på. Men når en terapeut fungerer som "omstillingsbord", tror mange ukritisk på påstanden og budskabet.

Det enkelte menneske må naturligvis selv afgøre, om det vil tro på, at det er så vigtigt for menneskehedens samlede udvikling, at en opstegen mester vil gøre sig den ulejlighed at give personlige råd om småjusteringer i det personlige liv. Ifølge åndsvidenskaben kommunikerer en mester aldrig direkte med inkarnerede personligheder, men alene med sjælene på sjælens eget plan (kausalplanet). Det er herefter det inkarnerede menneskes opgave at kontakte sin egen sjæl (eksempelvis gennem meditation) for ad denne vej at modtage vejledning i livet. Og hvis den stammer fra en mester, vil denne vejledning aldrig have karakter af personlige råd, men altid omhandle emner, der vil være til gavn for større grupper af mennesker eller for helheden.

Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Download-fil: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA - Erik Ansvang


Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA