Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (4 af 9)


En clairvoyant har metafysisk syn. Men mange clairvoyante er ikke clairvoyante, for de kan ikke se de indre verdener. De føler eller fornemmer dem.

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (4 af 9)

Der er forskel på at se og føle

 

Mange "clairvoyante" terapeuter bruger reelt klarfølelse. De ser ikke den indre verden, tidligere liv, afdøde eller fremtidige potentialer. De føler eller fornemmer disse fænomener. Klarfølelse er absolut også en vigtig psykisk evne, men der er stor forskel på at se den indre verden og føle eller fornemme den. Klarfølelse rummer nemlig risiko for, at terapeuten − sandsynligvis uden at vide det − henter informationerne direkte fra klientens tanker og følelser, og det var jo ikke det, der var hensigten med at opsøge terapeuten. Hvis en seance blot medfører, at man får en anden til at aflæse og gentage, hvad man allerede selv har tænkt og følt, er man dårligt hjulpet. Hvorfor skulle det være interessant at få noget at vide, som man allerede ved − og oven i købet betale penge for det? Det er svært at forstå. Alligevel fungerer mange clairvoyante på dette niveau.

Problemet bliver stort, når det drejer sig om kontakt til afdøde. Kontakt til afdøde er et spændende og omdiskuteret emne, og set fra et åndsvidenskabeligt synspunkt er det både muligt og til tider gavnligt at kontakte afdøde. Ikke alene for at få en bekræftelse på, at der er et liv efter livet, men også for at afklare eventuelle uafklarede spørgsmål fra det fysiske liv. Men hvis terapeuten ved hjælp af klarfølelse alene refererer klientens egne tanker og forestillinger om den afdøde, er der ikke tale om kontakt med afdøde, men om tankelæsning eller en eller anden grad af telepati. Meget tyder på, at en del clairvoyante ikke er i stand til at skelne mellem klientens tanker og/eller følelser og en virkelig afdød person.

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-05-Erik-Ansvang

Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Download-fil: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA - Erik Ansvang


Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA