Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (3 af 9)


En clairvoyant har metafysisk syn. Men mange clairvoyante er ikke clairvoyante, for de kan ikke se de indre verdener. De føler eller fornemmer dem.

CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA? (3 af 9)

Er den clairvoyante clairvoyant?

 

En clairvoyant er derfor et menneske med oversanselige evner. Det clairvoyante menneske kan se de fænomener, der eksisterer på astral- og mentalplanet og i den menneskelige aura. Men mange, der tilbyder clairvoyance er ikke clairvoyante, for de kan ikke se de indre verdener. De føler eller fornemmer dem … eller de hører beskeder … men hvis de ikke ser dem med deres klarsyn, er der ikke tale om clairvoyance. Clairvoyance er derfor en falsk varebetegnelse.

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-03-Erik-Ansvang

 

Nogle "clairvoyante" forsvarer sig med, at det kommer ud på ét, men det ville man nok ikke acceptere, hvis man købte et Tv, og fik leveret en radio med den begrundelse, at det kommer ud på ét. Hvis man opsøger en clairvoyant for at få clairvoyance, vil det være klogt indledningsvis at spørge, om der er tale om ægte clairvoyance, eller om det reelt er klarhørelse eller klarfølelse − eller noget helt andet. Det kan nemlig have stor betydning for troværdigheden og udbyttet af den aktuelle seance.

Vær tavs og lyt

Et andet godt råd går ud på, at man ikke skal forsyne den clairvoyante med informationer under selve seancen. Bed den clairvoyante om at fortælle. En dygtig clairvoyant spørger aldrig! Lyt og undlad at kommentere oplysningerne undervejs, men afslut seancen med en samtale om de informationer, der blev givet. Et tankevækkende eksempel så man engang på Tv, hvor en "clairvoyant" lukkede øjnene og efter en pause indledte med at sige til klienten: "Jeg får et "T" − siger det dig noget?" Klienten svarede tøvende: "Øh ... jo … måske … jeg elsker i hvert fald at holde ferie i Tyrkiet", hvorefter den clairvoyante straks sagde: "Ja! − Tyrkiet − jo, der er noget med dig og Tyrkiet! Du har sandsynligvis levet i Tyrkiet i et tidligere liv!" Den slags er direkte skadeligt for det seriøse clairvoyante arbejde, der heldigvis også udføres i denne branche.

Aura − ja men hvilken?

Er man clairvoyant, hvis man kan se et andet menneskes aura? Ikke nødvendigvis! Det afhænger af hvilken aura, man kan se. Er det den astrale aura, den mentale aura eller − i sjældne tilfælde − den kausale aura (sjælens aura), er der tale om clairvoyance. Nogle mennesker kan med det fysiske øje iagttage den aura og det svage farvespil, der omgiver alle mennesker, og måske er der blot tale om æterisk syn. Æterisk syn er ikke en psykisk evne, for det er resultatet af en videreudvikling og forædling af det fysiske øjes synsevne. Det sensitive fysiske syn kan opfatte det elektromagnetiske felt, der omgiver mennesket, og som åndsvidenskaben kalder æterlegemet eller den æteriske dublet. Det fysiske syn bliver derfor fysisk-æterisk. Æterlegemet er en del af det fysiske legeme. Fordi den æteriske synsevne er begrænset til den fysiske verden, kan æterisk syn ikke betragtes som clairvoyance. Clairvoyante ser ikke med de fysiske øjne.

Det er en kendsgerning, at en terapeut ser klientens aura gennem sine egne legemer eller auraer. Det svarer til at betragte et landskab gennem farvet glas. Hvis terapeuten ikke har lært at tage dette forhold med i betragtningen, vil de egenskaber, som terapeuten selv er mest tilbøjelig til at reagere over for, være de mest fremtrædende hos klienten.

 

Clairvoyance-fup-eller-fakta-04-Erik-Ansvang

Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Download-fil: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA - Erik Ansvang


Artikel-Clairvoyance-fup-eller-fakta-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE - FUP ELLER FAKTA