Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LIVET SOM AFDØD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang

LIVET SOM AFDØD (7 af 12)


Livet som afdød er en opdagelsesrejse i de indre verdener. Oplevelserne varierer fra menneske til menneske, men for alle begynder den på følelsernes plan - astralplanet.

LIVET SOM AFDØD (7 af 12)

Sommerlandet

 

Livet-som-afdød-07-Erik-Ansvang

 

De højere astrale planer bliver gradvis mindre stoflige eller mere luftige i deres substans. Når man åbner bevidstheden for 3. underplan, møder man et ufatteligt sceneri, for her har menneskeheden opført imaginære byer og landskaber. De består hovedsagelig af menneskeskabte tankeformer iklædt følelser. Sceneriet består derfor af alt det, mennesker drømte om, længtes efter og begærede. Her er fantastiske naturscenerier, enorme blomsterhaver, overdådige templer − ja, de mest utrolige ting, mennesker har forestillet sig gennem tiderne. På dette plan bliver menneskers drømme virkelighed. Det er dette sted, som spiritisterne kalder "sommerlandet". Her lever mennesker et liv i fællesskab, og alt, hvad man har tænkt på og drømt om, er her.

På 2. underplan findes mennesker med dyb religiøs overbevisning eller stor åndelig hengivenhed – vel at mærke ud fra et personligt synspunkt. Dette plan er præget af mennesker, der udtrykker en personificeret tilbedelse, og derfor er det her, religiøse mennesker finder deres "Himmel" eller deres Paradis. "Himlen" er derfor virkelig, men både "Himlen" og Paradiset består af tankeformer, der er skabt af mennesker. Derfor svarer dette plan til forestillingen om en "Himmel" eller et Paradis.

På 1. og øverste astralplan er der enestående mulighed for at udfolde sine intellektuelle interesser. Det er desuden her, man finder "Kundskabens hal", hvor både afdøde og sovende mennesker, der stadig er i fysisk inkarnation, kan få natlig undervisning.

Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Download-fil: LIVET SOM AFDØD - Erik Ansvang


Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LIVET SOM AFDØD