Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LIVET SOM AFDØD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang

LIVET SOM AFDØD (3 af 12)


Livet som afdød er en opdagelsesrejse i de indre verdener. Oplevelserne varierer fra menneske til menneske, men for alle begynder den på følelsernes plan - astralplanet.

LIVET SOM AFDØD (3 af 12)

Hvad møder man i denne verden?

 

Livet-som-afdød-03-Erik-Ansvang

 

Det er en anderledes verden, der møder mennesket på astralplanet. I det fysiske liv er alt i omgivelserne fysisk. Alle former er skabt af fysisk stof, og man oplever omgivelserne ved hjælp af de fysiske sanser. Virkeligheden er ganske enkelt fysisk. Det samme princip møder man på astralplanet. Alt det, der omgiver mennesket på følelsernes plan, er følelser … plus tanker. Tankelegemet (mentallegemet) og sjælens legeme (kausallegemet) ligger stadig inde i og uden om astrallegemet. Den mest karakteristiske ydre virkelighed på astralplanet er derfor følelsestilstande. Man er omgivet af former, der er skabt af egne og andres følelsestilstande, og man oplever deres virkning i de indre verdener.

Alt har et astrallegeme

På astralplanet er man væsentligt mere vågen og bevidst end på det fysiske plan. Årsagen er, at mennesket bruger en stor del af den psykiske energi til at bevæge de tunge, fysiske partikler i kroppens nervesystemer og celler. Denne energi er nu frigjort og står til rådighed. Derfor er man mere vital, mere følende og meget mere fokuseret på følelser og tanker. Astralplanet er hurtigt, levende og vitalt. Dette plan er i øvrigt udmærket beskrevet i filmen "What Dreams May Come" med Robin Williams i hovedrollen.

For det første møder man alle fysiske formers astrale genparter. Alle former har astrallegemer. Selv mineraler har et astrallegeme, for mineralet har evnen til begyndende sansning. Disse astrallegemer danner en helt nøjagtig afspejling af det fysiske plan. Astrale mennesker kan hverken se eller kommunikere direkte med det fysiske plan. De to verdener er adskilt, men man kan alligevel forholde sig til det fysiske plan på grund af den astrale genpart.

Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Download-fil: LIVET SOM AFDØD - Erik Ansvang


Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LIVET SOM AFDØD