Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LIVET SOM AFDØD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang

LIVET SOM AFDØD (2 af 12)


Livet som afdød er en opdagelsesrejse i de indre verdener. Oplevelserne varierer fra menneske til menneske, men for alle begynder den på følelsernes plan - astralplanet.

LIVET SOM AFDØD (2 af 12)

Virkeligheden er følelsestilstande

 

Livet-som-afdød-02-Erik-Ansvang

 

Den afdøde bevæger sig ind over en imaginær grænse, der adskiller det fysiske liv fra det astrale. Det fysisk døde menneske træder ind i den astrale tilværelse, som varierer fra mennesketype til mennesketype. Astralplanet er begærenes eller følelsernes eget plan. Her lever den afdøde omgivet af stoflige udtryk for følelser i sit astrallegeme eller følelseslegeme.

Ankomsten til astralplanet markeres af mødet med et lysvæsen og et tilbageblik, og her har den "døde" en oplevelse af en ubeskrivelig bevidsthedsklarhed. Desuden er der en fornemmelse af, at tiden ikke eksisterer. Alt ligger åbenbaret – fortid, nutid og fremtid – i ét nu. I dette panorama erkendes succeser og fiaskoer i det fysiske liv – ikke som man selv oplevede dem, men set udefra. Man ser hvilken effekt inkarnationens valg og fravalg, handlinger og mangel på handlinger havde på andre. Oplevelsen sker i en atmosfære af intensiv kærlighed på grund af lysvæsenets tilstedeværelse.

Modtages af familie og venner

Nogle mennesker glider herefter spontant ind i en form for ubevidsthed, der sædvanligvis varer 36-48 fysiske timer. Hvordan man vågner op og hvor, er individuelt. Når man vågner, modtages man af astrale hjælpere og af afdøde venner eller familie. De, der tager imod den afdøde, behøver ikke være fysisk døde. De lever måske stadig i deres fysiske legemer, men de er til stede på astralplanet, mens de sover. Gamle venner genkendes øjeblikkeligt. Genkendelse af personer er ikke afhængig af deres fysiske udseende. Der er tale om en slags sjælelig genkendelse, som gør det umuligt at tage fejl.

Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Download-fil: LIVET SOM AFDØD - Erik Ansvang


Artikel-Livet-som-afdød-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LIVET SOM AFDØD