Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

OG ORDET VAR GUD
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Og-ORDET-var-GUD-Erik-Ansvang

OG ORDET VAR GUD (5 af 6)


Alt i Universet er opstået af et skabende ORD, som Gud udtalte. Og Ordet var HOS Ham. Men hvordan kan Gud både være Ordet og udtale Ordet?

OG ORDET VAR GUD (5 af 6)

Former er Guds underfrekvenser

 

Og-ORDET-var-GUD-07-Erik-AnsvangPersonligheden kan defineres på to måder. Den ene hvor personligheden kaldes “persona”, som betyder “maske”. Det viser, at personligheden blot er en ydre skal eller maske, som skjuler det, som mennesket virkelig er – sjælen. Den anden fortæller, at “persona” består af to ord: “Per” og “sona”. “Per” betyder “gennem” og “sona” betyder “lyd”. Personen er derfor den form, som lyden vibrerer igennem, og det er denne lydvibration, der fremkalder personlighedens manifestation. Personligheden er derfor blot en form eller et instrument, som ånden lader livsstrømmen tone igennem, og dermed skabes dens manifestation i denne verden. Et menneske ville derfor kunne beskrives særdeles præcist, hvis man kendte summen af frekvenserne.

Men mennesket fungerer ikke adskilt fra sine omgivelser. Alt liv er en del af et større liv, og derfor er det nu muligt at udvide definitionen af mennesket ved at betragte det som en sum af energifrekvenser, der er underfrekvenser af et større liv – af Gud. Der er kun ét liv og én energi, og opdelingen består udelukkende i opdelingen i frekvenser.

Naturvidenskaben har erkendt, at alt er energi, men forskerne har aldrig taget konsekvensen af denne erkendelse. Naturvidenskaben fortsætter som bekendt med et materialistisk verdenssyn, og det er jo absurd, eftersom stof eller materie ikke findes. Alt er energi!

Når inderne kalder stoffet for ”maya”, der som sagt betyder ”uvirkeligt”, så mener de naturligvis ikke, at stoffet er uvirkeligt, men at oplevelsen af, at stof er fast, er en illusion. Alle instanser i skabelsen består af frekvenser, for alt i livet er stof på forskellige niveauer. Ånd viser sig aldrig uden stof. Ånd er stof i sin højeste svingning, og stof er ånd i sin laveste svingning. Der er ingen principiel forskel på ånd og stof – der er kun gradsforskelle.

Artikel-Og-ORDET-var-GUD-Erik-Ansvang
Download-fil: OG ORDET VAR GUD - Erik Ansvang


Artikel-Og-ORDET-var-GUD-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: OG ORDET VAR GUD