Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

JOMFRUENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Jomfruens-tegn-Jim-Bourne

JOMFRUENS TEGN (7 af 9)


Jomfruens tegn symboliserer dybder, mørke, stilhed og varme. Det er den dybe erfaring i dalen, hvor hemmeligheder åbenbares og bringes op i lyset.

JOMFRUENS TEGN (7 af 9)

Logos’ plan for planeten

 

Jomfruens-tegn-08-Jim-Bourne

 

Indtil nu har mange fra menneskeheden gået gennem indvielsens port. Men i nutiden accelereres evolutionens tempo, og det er et alvorligt problem for Hierarkiet. Hvis man tager det store antal sjæle i betragtning, der er i og ude af inkarnation[1], og hvis alle skal nå deres mål, så vil den nuværende verdenscyklus vise sig at være for kort, og den planetariske Logos’ rum- og tidsplan vil bryde sammen, for han har en plan og et mål for den nuværende inkarnationscyklus. Logos’ fysiske manifestationslegeme − planeten − fungerer i en bestemt tidslængde ligesom menneskelegemet. Realiseringen af hans planer er derfor tidsbegrænset, og denne faktor er afgørende for alle de livsvæsener, der lever inden for hans indflydelsessfære − også menneskeriget.

Derfor valgte Hierarkiet at foretage et stort eksperiment − gruppeindvielse. Efterhånden som disciplene udvikler gruppeforståelse vil det i stigende grad blive muligt for Hierarkiet at tillade, at disciple indvies i grupper. Der er grunden til, at Hierarkiet forsøger at synliggøre deres ashramer. Men processen indebærer enorme vanskeligheder på grund af astral fokusering, personlige ambitioner og den øgede påvirkning fra så mange disciples personligheder. Hierarkiet har advaret om, at i mange grupper vil egoistiske og ambitiøse ledere respondere på dette eksperiment og kalde sig indviede og mestre og påstå, at de kan uddanne mennesker til indvielse.

Det er en af de store vanskeligheder, som Hierarkiet står over for, for på den ene side havde mestrene flertallets blændværksskabende tendenser og astrale fokusering, og på den anden side havde de menneskers bevidsthed, der hurtigt udviklede grupperelation, gruppeliv, gruppehandling og gruppeaktivitet.

Men set i et større perspektiv ligner processen en sejr, der kulminerer med en iboende oplevelse af den guddommelighed, der har drevet menneskeheden fremad fra de mest primitive erfaringer og fysiske drifter til det store eventyr med selv at bygge en vej fra en kompakt stoflig verden til den åndelige verden.

 

 

_________________________________

[1] Ifølge åndsvidenskaben er der 60 milliarder sjæle.

_________________________________

Artikel-Jomfruens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: JOMFRUENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Jomfruens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: JOMFRUENS TEGN