Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KREBSENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Krebsens-tegn-Jim-Bourne

KREBSENS TEGN (8 af 9)


Krebsens tegn kaldes for én af zodiakens porte, fordi det er den port, som sjælene for første gang passerer igennem til livet på det fysiske plan.

KREBSENS TEGN (8 af 9)

Tjeneste og offer

 

Krebsens-tegn-10-Jim-Bourne

 

Den tibetanske mester Djwhal Khul antyder, at emnet tjenestearbejde og offer gennemsyrer historien uden at blive erkendt, og at nøglen til at forstå disse faktorer ligger i en kommende intuitiv evne til at bedømme de reinkarnerende grupper − som grupper og ikke som enkeltpersoner − i forhold til deres strålekvaliteter, og han siger videre:

 

"… det var med dette formål for øje, at jeg kom med en udtalelse i bogen 'Nationernes Skæbne' om de stråler, der styrer bestemte nationer. Grupper styres af de astrologiske tegn og af strålerne, ligesom det også er tilfældet med det enkelte menneske, og disse stråler påvirker dem via de hellige planeter. Jeg har her åbnet for et omfattende forskningsområde, og jeg har peget på en meget interessant ny form for historisk forskning og indsigt."

Alice A. Bailey: Esoterisk Astrologi, s. 297

 

Når det enkelte menneske har fået kendskab til disse to love og til begrebet "Tærskelens Vogter", hvad kan det så bidrage med som hjælp til at eliminere den? Først og fremmest det, som den tibetanske mester har anbefalet de esoterisk studerende. Han fortalte dem, at den bedste måde til at udligne karma på er at udvikle holdninger, der ikke giver impuls til at skade − positive holdninger. Et andet ord for denne måde er kærlighed i handling − som er den gode vilje sammen med en hjælpsom holdning.

Nutidens aspiranter og disciple begynder at forstå, at hvis og når de påtager sig deres opgave i forløsningen af stoffet, så arbejder de i overensstemmelse med planen og udfører præcis deres del ved at medvirke til, at verdenskarmaen kan blive opløst. Hver gang en aspirant kommer ind på prøvestadiets vej, oplyses Hierarkiets arbejde, for det betyder, at en lille strøm af livsenergi føres ind i nye kanaler og væk fra den gamle strøm, der har tendens til at vitalisere og give næring til den onde og gamle form af "Vogteren på Tærskelen". Derefter kan endnu en bevidst tjenestearbejder uddannes til at samarbejde med at skabe balance. Hver gang en indviet får adgang til en plads i Hierarkiet, betyder det, at en ny og kraftfuld formidler er til rådighed til at føre kraft ned fra de højere niveauer som hjælp til at opløse den planetariske tankeform.

 

Krebsens-tegn-11-Jim-Bourne

Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: KREBSENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: KREBSENS TEGN