Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KREBSENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Krebsens-tegn-Jim-Bourne

KREBSENS TEGN (6 af 9)


Krebsens tegn kaldes for én af zodiakens porte, fordi det er den port, som sjælene for første gang passerer igennem til livet på det fysiske plan.

KREBSENS TEGN (6 af 9)

Det begyndende frembrud af sjælslys

 

Når legemerne forfines inkarnation efter inkarnation, så medfører det, at sjælskontakten hver gang øges. Sjælens lys oplyser nogle af de aspekter i personligheden, der kræver justering. F.eks. afslører sjælslyset "skjulte karaktertræk", som vedkommende har været udvidende om. Men sjælens lys kan også midlertidigt skabe et mindreværdskompleks. På den ene side oplyser sjælens lys den vej, som den søgende skal vandre, men den afslører også de metoder, der er nødvendige for at kunne fortsætte vandringen. Metoderne kan være litteratur, studiemateriale eller en lære, som den søgende responderer på. Efterhånden som de grundlæggende elementer i sjælens hensigt begynder at nå frem til hjernebevidstheden, medfører det, at man på et tidspunkt finder den sjælegruppe, man tilhører, og til det tjenestearbejde, sjælen har besluttet at deltage i.

 

Krebsens-tegn-08-Jim-Bourne

 

I de seneste årtier har der været adskillige autentiske erindringer om tidligere liv − især hos børn − og offentligheden har hørt om mange af disse tilfælde fra bøger, aviser, radio, Tv og internet. I forskningen bruger man en metode, hvor man under hypnose fører et menneske tilbage til oplevelser i et tidligere liv, og nogle af disse oplevelser er blevet verificeret. Men på trods af stor omtale ignoreres forskningen og terapien vedrørende tidligere liv af de traditionelle psykologiske retninger og af Vestens religioner. Samtidig kan man se, at troen på reinkarnation i almindelighed fortsat er stigende, og seriøs tænkning om emnet er gradvis ved at fortrænge fortidens skepticisme og ortodokse trosretninger og dogmer.

I forbindelse med erindringen om tidligere liv har meget af den indsamlede information omhandlet materialistiske og personlige aspekter. Detaljer om livsbetingelser, beskrivelse af steder, af beklædning og af personlige relationer er beskrevet temmelig fantasifuldt. Erindringer fra tidligere inkarnationer har normalt drejet sig om dramatiske episoder og om særligt gode eller særligt hårde tider.

Man har med andre ord set livet fra personlighedens synsvinkel i stedet for fra sjælens. Oplysninger om sjælens hensigt og livsmål og til de åndelige egenskaber, der er udviklet i livets skole, har været meget begrænsede − hvis der overhovedet har været nogen. Det er også vigtigt at være opmærksom på den mulighed, at sjælens hensigt og livsmål ikke alene omfatter uddannelse og forberedelse i en enkelt inkarnation, men at der kræves flere inkarnationer for at fuldføre sjælens del af den guddommelige plan.

Det er endnu ikke muligt at bekræfte, hvornår det drejer sig om individuel karma. For mange mennesker er karma og reinkarnation ikke andet end interessante teorier. Det er endnu ikke muligt at bevise de tendenser eller tanker, der har skabt årsager i ét liv og konsekvenser i et andet liv. Mange mennesker mener, at situationen er omvendt − at mennesker kan gøre lige, hvad de vil og slippe godt fra det. Det må skyldes uvidenhed. Der viser sig et helt andet perspektiv, når loven om årsag og virkning studeres i relation til det, der sker i forbindelse med grupper, nationer og internationale begivenheder over en 10-årig eller 100-årig periode.

Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: KREBSENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: KREBSENS TEGN