Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KREBSENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Krebsens-tegn-Jim-Bourne

KREBSENS TEGN (5 af 9)


Krebsens tegn kaldes for én af zodiakens porte, fordi det er den port, som sjælene for første gang passerer igennem til livet på det fysiske plan.

KREBSENS TEGN (5 af 9)

Hvad kan man forvente?

 

Hvad kan man forvente, hvis og når disse love bliver kendt og accepteret af langt flere mennesker? Alle sjæle uden undtagelse inkarnerer og reinkarnerer under disse love. Sjælene inkarnerer både i mande- og kvindekroppe fra liv til liv. Det betyder, at mænd engang har været kvinder, og kvinderne har været mænd i tidligere inkarnationer. Denne lov skjuler hemmeligheden bag den nuværende krise − uanset om det gælder en krise for det enkelte menneske, for en gruppe, for en nation eller for hele menneskeheden. Grupper af sjæle inkarnerer på samme tid for at udligne bestemte karmiske forhold, der er skabt i tidligere liv, og derfor er det en fælles opgave at udligne tidligere fejltagelser.

For det enkelte menneskes vedkommende, drejer det sig ikke alene om at få livserfaringer, men om at påtage sig fortidens forpligtelser − at genskabe gamle relationer på godt og ondt − at få mulighed for at tilbagebetale karmisk gæld − at få en chance til at genoprette kontakter og gøre fremskridt − at vække skjulte egenskaber − at gense gamle venner og fjender − at forstå hvad det er, der styrer mennesket og gør mennesket til det, det er. Det er de love, som nu blive anerkendte, og som − når tænkende mennesker forstår dem − vil kunne løse problemer, der har relation til seksualitet og ægteskab.

Hvorfor er det sådan? Når disse naturlove opfattes som et styrende mentalt princip, vil mennesket leve med større opmærksomhed og forsigtighed, og det vil forsøge at opfylde familie- og gruppeforpligtelser. Det vil forstå betydningen af loven om årsag og virkning. Betydningen er, at det enkelte menneske i sidste instans må høste, hvad det har sået. Og det skal ske på det fysiske plan og ikke i en mystisk eller mytisk Himmel eller et rædselsfuldt Helvede. De nødvendige korrektioner skal udføres her på Jorden. Og det skal gøres i hverdagslivet, som både kan skabe en hensigtsmæssig "himmel" og et mere end hensigtsmæssigt "helvede".

 

Krebsens-tegn-07-Jim-Bourne

 

Den grundlæggende målsætning og hensigt ifølge evolutionsplanen er at gøre det muligt for det enkelte menneske at udvikle sig som sjæl i tid og rum og i overensstemmelse med sjælens mål. Forud for inkarnationen kender sjælen det kommende livs hensigt og livsmål. Men så snart den beliver en fysisk krop, toner denne viden bort. De fleste kender ikke sjælens hensigt i inkarnationen, men impulsen til bestemte aktiviteter vil fortsat være der.

Set fra en positiv synsvinkel, vil viden om karmaloven og opfyldelse af tidligere forpligtelser medføre, at mennesket vil inkarnere i højere udviklede fysiske, astrale og mentale legemer i efterfølgende inkarnationer. Legemerne vil være mere sensitive, og de vil være afstemt efter og vibrere på en højere og finere tone.

Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: KREBSENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: KREBSENS TEGN