Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KREBSENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Krebsens-tegn-Jim-Bourne

KREBSENS TEGN (4 af 9)


Krebsens tegn kaldes for én af zodiakens porte, fordi det er den port, som sjælene for første gang passerer igennem til livet på det fysiske plan.

KREBSENS TEGN (4 af 9)

"Tærskelens vogter"

 

Man kalder denne tankeform planetens "Tærskelvogter". I følge loven skal den opløses af de, der har skabt den (og det betyder menneskeheden). Hierarkiets opgave består i at styrke aspiranters og disciples indre oplysning, så de bliver i stand til at forstå Jordens "Tærskelvogter", for den repræsenterer en forhindring mellem menneskeheden og Hierarkiet, og derfor skal de inspireres til at nedbryde den.

De to love (reinkarnationsloven og karmaloven) giver også svar på andre gådefulde spørgsmål. De forklarer, at baggrunden for et barn med et usædvanligt naturtalent − f.eks. et musikalsk geni − er, at det har arbejdet med musik mange gange og i mange liv før den nuværende inkarnation. I disse love kan man også finde forklaring på livets chokerende og iøjnefaldende uretfærdigheder − f.eks. hvorfor nogle fødes med handicap og lidelser, mens andre er sunde og raske − nogle med lykkelig og andre med ulykkelig skæbne − nogle med enestående kunstneriske evner, mens andre fødes med middelmådige eller manglende evner − og nogle med et skarpt intellekt, mens andre er småt begavede. Nogle er uheldige, mens andre (der måske ikke fortjener det) er heldige (i hvert fald i ét særligt liv). Og nogle børn er uønskede, mens andre er ønskebørn. Spørgsmålet er hvorfor?

I Østen opfattes reinkarnation som et styrende livsprincip, men på grund af misforståelser har princippet medført ineffektivitet. Gradvis opstod der en negativ og eftergivende livsholdning, der forsinker ethvert fremskridt. Østens studerende mener, at reinkarnationsloven giver mennesket masser af tid, og den opfattelse har neutraliseret det, der ellers ville have været et inspirerende og fremadrettet pres for at nå et mål.

 

Krebsens-tegn-06-Jim-Bourne

 

En udfordring og en mulighed

Østens opfattelse af reinkarnationslæren har skabt store problemer med ineffektivitet, og det har muligvis været en af årsagerne til, at man valgte at ignorere begrebet i Vesten. I nutiden forklarer åndsvidenskaben imidlertid reinkarnation som en lovmæssighed, der er baseret på princippet om årsag og virkning, og derfor betragter stadig flere mennesker i Vesten denne lov som logisk, og som en udfordring og en udviklingsmulighed.

Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: KREBSENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Krebsens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: KREBSENS TEGN