Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VÆDDERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vædderens-tegn-Jim-Bourne

VÆDDERENS TEGN (8 af 10)


Påsken afholdes ved fuldmånen i Vædderens tegn. I påsken giver Hierarkiet − som Kristus leder og vejleder − udtryk for naturen af Guds kærlighed.

VÆDDERENS TEGN (8 af 10)

Tænkningens tidsalder

 

Vædderens-tegn-10-Jim-Bourne

 

Den nuværende tidsalder har indtil nu forsøgt at arbejde sig ud af grådighed, egoisme, had, isolation og aggression. Men fordi den fremskredne del af nutidens menneskehed er mere mentalt polariseret, går tendensen for menneskets tænkning mere i retning af, at konflikter skal løses gennem mægling, for man har erkendt, at en krise og et spændingsfelt repræsenterer en mulighed for at løse problemerne. Der findes mange muligheder for at bruge målrettede valg, der er baseret på det bedste for helheden og ikke alene for en del af helheden.

Uanset om man ved det eller ej, så vil forsøgene på at "gennemtænke" menneskehedens problemer løfte dem op til mentalplanets højere niveauer − op mod sjælsniveauet. Jo nærmere den fremskredne del af menneskeheden kommer til sjælsniveauet, jo nærmere kommer den fred, harmoni og rigtige menneskelige relationer.

Menneskeheden bestemmer selv, hvor hurtigt dens egen udvikling og opfyldelsen af dens egen skæbne skal foregå, men kaos og konflikt er tendenser, der vil sløre ethvert fremskridt. I nutiden viser det sig imidlertid, at menneskeheden endelig er begyndt at tage rigtige beslutninger. Menneskeheden er så småt på vej til at skabe et balance- og ligevægtspunkt, og til sidst vil det være de åndelige værdier, den lægger i vægtskålen. Balancen opnås langsomt − meget langsomt − ved at vægtskålen med det åndelige dualitetsaspekt får mere og mere tyngde.

Artikel-Vædderens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VÆDDERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vædderens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VÆDDERENS TEGN