Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VÆDDERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vædderens-tegn-Jim-Bourne

VÆDDERENS TEGN (6 af 10)


Påsken afholdes ved fuldmånen i Vædderens tegn. I påsken giver Hierarkiet − som Kristus leder og vejleder − udtryk for naturen af Guds kærlighed.

VÆDDERENS TEGN (6 af 10)

Syntesens Avatar

 

Vædderens-tegn-08-Jim-Bourne

 

Opgaven for Syntesens Avatar har naturligvis relation til menneskemasserne, for han er kun i stand til at kanalisere sine energier gennem en massebevidsthed eller gennem en gruppebevidst enhed − f.eks. FN eller menneskeheden. Fokuspunktet for indsatsen og for den enhed, som hans energi kan formidles igennem, er Den Nye Verdenstjenergruppe. Denne gruppe har en særlig relation til Syntesens Avatar.

Åndelig energi vækker uundgåeligt modstand. Den forcerede verdenskrigen, der hovedsagelig blev udkæmpet på det fysiske plan. Den nuværende konflikt involverer andre niveauer, fordi den især udkæmpes med mentale våben og i på mentalplanet. Desuden involveres astralplanet også på grund af stor idealistisk fanatisme.

Glem ikke, at der i nutidens menneskehed findes forskellige bevidsthedstyper: Der findes stadig mennesker med lemurisk bevidsthed − intens fysisk orientering og med fokus på fortiden. Der findes mennesker med atlantisk bevidsthed − astralt orienteret og med fokus på nutiden. Og de findes overalt. Desuden findes der mennesker med en indoeuropæisk bevidsthed. De er mentalt fokuseret og med fokus på fremtiden. Disse tre typer udgør tilsammen en race og giver menneskeheden konkret form.

Mørkets kræfter gør, hvad de kan for at udnytte særpræget i menneskeheden som en helhed (dvs. sådan som dens udvikling er totalt set) i et forsøg på at forhindre lysets kræfter i at komme til udtryk. Egoisme og had, der fører til grådighed, grusomhed, separatisme og nationalisme, er endnu ikke døde tilbøjeligheder, og de vil heller ikke forsvinde i den kommende tid. De støttes af kyniske, grådige og egoistiske interesser, som bag scenen forsøger at udnytte menneskelige og nationale svagheder. De vil forhindre menneskeheden i at opnå den ligevægt, der kan skabe mulighed for fred og harmoni.

Der er andre faktorer, som ikke kan ignoreres, fordi de er en hjælp til at forklare mange af menneskehedens problemer og muligheder.

Artikel-Vædderens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VÆDDERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vædderens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VÆDDERENS TEGN