Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VÆDDERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vædderens-tegn-Jim-Bourne

VÆDDERENS TEGN (4 af 10)


Påsken afholdes ved fuldmånen i Vædderens tegn. I påsken giver Hierarkiet − som Kristus leder og vejleder − udtryk for naturen af Guds kærlighed.

VÆDDERENS TEGN (4 af 10)

De tre begivenheder

 

Denne særlige energi begyndte at hobe sig op i tiden omkring fuldmånen i juni 1945. Det blev hurtigt efterfulgt af tre store begivenheder, der forsøgsmæssigt blev sat i gang af Kristus og af Hierarkiet, og der er stadig gang i en proces, hvor virkningerne fra processen konsolideres. Disse tre begivenheder kan beskrives på denne måde:

 

Vædderens-tegn-06-Jim-Bourne

 

1. Den første store begivenhed

- var, at et væsen, der er i besiddelse af stor kosmisk kraft, overskyggede Kristus. Dette ophøjede væsen kaldes Fredens Ånd. Fredens Ånd er en slags Ligevægtens Ånd. Hans opgave udføres langsomt og gradvist, og resultatet vil vise sig fuldt ud ved Kristi genkomst. Det er værd at nævne, at Jorden nu befinder sig i en ny cyklus, som har nået et balancepunkt eller ligevægtspunkt mellem Fiskenes tidsalder, der er ved at slutte og Vandbærerens tidsalder, der er ved at begynde. Planeten befinder sig derfor i øjeblikket i en slags "ingenmandsland", og i dette mellemstadie hersker Vægten, der er tegnet for balance og ligevægt. I denne forbindelse siger Djwhal Khul, at ved afslutningen af 1900-tallet var Vægtens påvirkning stabil og fik en afgørende indflydelse og en særlig stærk position i planetens horoskop.

Fredens og Ligevægtens Ånd arbejder med loven om aktion og reaktion, og dette arbejde vil komme til udtryk på to måder:

  • For det første vil det kaos, den uro, den følelsesmæssige angst og den mentale uligevægt, der findes i nutiden, blive afbalanceret ifølge loven for en tilsvarende cyklus med fred, følelsesmæssig ro og mental balance. Denne fred vil være en stor kontrast til den ufred, der tidligere dominerede.
  • For det andet vil det had, der er så udbredt i nutiden, blive afbalanceret af den gode vilje. Indstrømningen af denne ydreplanetariske energi er skæbnebestemt til i sidste instans at skabe fred på Jorden ved at manifestere den gode vilje. Det er den gode vilje, der vil skabe rigtige menneskelige relationer.
Artikel-Vædderens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VÆDDERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vædderens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VÆDDERENS TEGN