Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

RAMSES IIs FØRSTEFØDTE ER GENFØDT
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Ramses-IIs-førstefødte-Erik-Ansvang

RAMSES IIs FØRSTEFØDTE ER GENFØDT (3 af 10)


Avanceret computerteknik kan rekonstruere et ansigt på grundlag et kranium, og dermed kaste nyt lys over gamle mysterier.

RAMSES IIs FØRSTEFØDTE ER GENFØDT (3 af 10)

Faraoens førstefødte søn

 

Ramses-IIs-førstefødte-06-Erik-Ansvang

Skitsen viser hovedet af den egypter, som man mener, er Ramses II's førstefødte søn. Skitsen er udført på et farvefoto af et kranie, der er fundet i kongesønnernes grav KV5 i Kongernes dal. Skitsen er tegnet af dr. Caroline Wilkinson, og er opbygget over kraniets mål.

 

Faraoens førstefødte søn

Dette udseende er i overensstemmelse med det generelle udseende hos Ramses II's familie, herunder Ramses II, som var en af Egyptens mest magtfulde faraoner. Målene på kraniet sammenholdt med andre retsmedicinske holdepunkter fra den faraoniske grav, hvor hovedskallen blev fundet, har ført den kendte egyptolog Kent Weeks til en konklusion, der siger, at ansigtet tilhører Amon-her-Khepeshef, som ifølge mange historikeres mening er identisk med "faraoens førstefødte søn" – og det må derfor være ham, der omtales i Exodus. Kent Weeks og hans kolleger begrundede deres teori i udsendelsen "Ramses: Guds eller menneskers vrede?", der blev vist som Tv-dokumentar udsendelse på Discovery Channel.

Gendannelsen af ansigtet er den seneste brik i et historisk puslespil, der underbygger den antagelse, at Ramses II's retmæssige arving faktisk er fundet blandt de mumier, der blev begravet i Kongernes Dal i det enorme gravkompleks, der er kendt som KV5. Gendannelsen beviser ikke noget med 100% sikkerhed, men det er et stærkt indicium, der antyder, at der er en familiemæssig relation.

Artikel-Ramses-IIs-førstefødte-Erik-Ansvang
Download-fil: RAMSES IIs FØRSTEFØDTE ER GENFØDT - Erik Ansvang


Artikel-Ramses-IIs-førstefødte-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: RAMSES IIs FØRSTEFØDTE ER GENFØDT