Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELLIGE SØER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hellige-søer-Erik-Ansvang

HELLIGE SØER (2 af 6)


Hvordan byggede man templernes gigantiske hellige søer? Åndsvidenskaben siger, at arbejdet blev udført under ledelse af indviede, som kendte og anvendte magiske metoder.

HELLIGE SØER (2 af 6)

Under ledelse af indviede og mestre

 

Hellige-søer-02-Erik-Ansvang

 

Den tibetanske mester Djwhal Khul giver via Alice A. Bailey denne vigtige information om livet i det gamle Egypten:

 

"Man må huske, at "åndelighed" dengang var af en helt anden art end det, der i nutiden går under dette navn … Der var ingen tanker, som man kender det i nutiden, i denne holdning, men kun en rækken ud efter det, man fornemmede som uopnåeligt, og det, som man begærede. Det blev frem­met i befolkningen af mestrene ved hjælp af gaver i form af opfindelser af forskellig art og ved at bruge den instinktive menneskemasse til at bygge store og skønne byer og fantastiske bygningsværker, hvoraf resterne endnu eksisterer i nutiden. Det blev gjort under kyndig ledelse af de indviede og mestrene, som brugte deres viden om stoffets og energiens natur til at skabe meget af det, nutidens mennesker famlende forsøger at opdage og muliggøre. Alt hvad den nutidige civilisationsproces har gjort muligt, og meget mere end det, der nu kaldes videnskabelige opfindelser, var kendt i det gamle Atlantis, men det var ikke udviklet af menneskeheden selv."

Alice A. Bailey: The Externalisation of the Hierarchy, p. 121-122

 

Hverken de gamle egypteres udtalelser eller oplysninger fra nutidens åndsvidenskab beviser mestrenes tilstedeværelse i det gamle Egypten, men et tydeligt indicium kunne være de "fantastiske bygningsværker", som den tibetanske mester henviser til. De fleste vil automatisk tænke på pyramiderne og de store templer, men et andet eksempel kunne være Egyptens hellige søer. Umiddelbart lyder en hellig sø i et tempelanlæg ikke som andet end et hul i jorden, der er fyldt med vand, men hvis man tror det, tager man fejl.

Artikel-Hellige-søer-Erik-Ansvang
Download-fil: HELLIGE SØER - Erik Ansvang


Artikel-Hellige-søer-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: HELLIGE SØER