Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN HELLIGE RESONANS
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang

DEN HELLIGE RESONANS (6 af 9)


I begyndelsen var Ordet. Mange tror, at dette udsagn tilhører jøderne og de kristne. Sandheden er, at det er kopieret fra den egyptiske mysterielære.

DEN HELLIGE RESONANS (6 af 9)

Egypternes mantra og Amen i kirken

 

Egypternes mantra

Åndsvidenskaben oplyser, at "AUM" var egypternes mantra, mens "OM" er nutidens mantra. Forklaringen er, at "AUM" er en formskabende lyd. Den bruges til bevidsthedens forankring i personligheden. "OM" er den bevidsthedsskabende lyd. Den bruges til bevidsthedens forankring i sjælen. Menneskets brug af skabende mantraer begyndte på Atlantis, og den egyptiske civilisation er reelt en forlængelse af den atlantiske. "TAU" er et mantra, der blev brugt af atlantiderne, og det siges, at "TAU" påvirkede følelseslivet, astrallegemet og astralplanet. Egypterne brugte "AUM", der påvirkede tankelivet, mentallegemet og mentalplanet. "OM" påvirker sjælsbevidstheden, kausallegemet og kausalplanet – sjælens eget plan.

 

Den-hellige-resonans-10-Erik-Ansvang

 

Kristendommens AMEN

Det kristne mantra "AMEN" stammer både fra "AUM" og fra de gamle egypteres "AMON". I nutiden bruges "AMEN" hovedsagelig som en fysisk bekræftelse − eller snarere som religiøs formalisme uden åndelig betydning overhovedet. Åndsvidenskaben fortæller, at i nutiden og fremtiden vil menneskeheden i stigende grad bruge "OM", som er en kontrolleret tilbagetrækningslyd, der gradvis giver mennesket bevidst herredømme over formerne og mulighed for at genskabe kontakt til sjælen – eller ultimativt til Gud. OM-lyden ryster angiveligt atomerne i det mentale, astrale og fysiske legeme løs. Uønsket stof udstødes og nyt og mere egnet materiale indbygges i henhold til 2. stråles tiltrækningslov.

Artikel-Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang
Download-fil: DEN HELLIGE RESONANS - Erik Ansvang


Artikel-Den-hellige-resonans-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DEN HELLIGE RESONANS