Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

WORLD GOODWILL
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi

WORLD GOODWILL (3 af 12)


Mennesker med god vilje må uddybe den esoteriske forståelse af den gode vilje og danne sig et klarere billede af, hvordan den kan bruges i praksis.

WORLD GOODWILL (3 af 12)

Nødvendigheden af god vilje

 

World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi-03

 

I denne overgangstid rammer mange forskellige energier den menneskelige bevidsthed, og energierne har både konstruktive og destruktive virkninger. Hvis man vil bevæge sig sikkert ind i Den Nye Tidsalder, er den gode vilje den mest nødvendige energi. De mest omhyggelige planer slår fejl, hvis planlæggerne mangler god vilje. Uden god vilje får konferencer ingen virkelige og holdbare resultater. Tilstedeværelsen af den gode viljes ånd er en forudsætning for løsningen af menneskehedens mange problemer. God vilje er den fælles grund, hvor alle racer og trosbekendelser kan mødes.

Det er en kendsgerning, at den gode vilje er langt mere udbredt i verden end man skulle tro, og det giver håb. Den gode viljes ånd findes i millioner af mennesker, og den gode vilje skaber ansvarsfølelse. Mennesker med god vilje fornemmer det nye verdensansvar og forsøger at påtage sig deres del. De tænker i stadig højere grad på helheden, og deres indflydelse vokser som en positiv kraft til gavn for det gode. Verdens håb er baseret på denne støt voksende gode vilje. Den findes hos medlemmer fra alle grupper, som arbejder for en bedre verden. Den er en kraftreserve, som endnu aldrig er blevet organiseret og brugt som en verdensmagt.

Hvis mennesker med god vilje vil benytte lejligheden nu, skal de uddybe deres forståelse af den gode viljes energi, som de er i besiddelse af og danne sig et klarere billede af, hvordan den kan bruges i praksis i nutidens verden.

Artikel-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi
Download-fil: WORLD GOODWILL


Artikel-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi
Læsefil med vendbare sider: WORLD GOODWILL