Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

WORLD GOODWILL
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi

WORLD GOODWILL (11 af 12)


Mennesker med god vilje må uddybe den esoteriske forståelse af den gode vilje og danne sig et klarere billede af, hvordan den kan bruges i praksis.

WORLD GOODWILL (11 af 12)

Lederskab

 

World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi-13

 

Effektivt lederskab er en mangelvare blandt mennesker med god vilje. Denne mangel medfører, at uanset hvor et menneske med evner og engagement tilbyder en organisation sin tid og tjeneste, tilbydes der omgående et ansvar. Mulighederne er lige så forskellige som evnen hos de mennesker, der tilbyder deres tjeneste. Organisatorer, administratorer, undervisere, foredragsholdere, studiegruppeledere, forfattere, forskere, journalister og alle de mennesker, der ikke har noget egentligt speciale, men som ønsker at hjælpe med at holde en gruppe levende, skabende og fremsynet, er alle lige nødvendige.

De, som kan se, at der er behov for mennesker med god vilje og som uddanner sig for at deltage i et tjenestearbejde, vil opleve, at flere og flere muligheder åbner sig for dem. Det, der begyndte som en fritidsaktivitet, kan − hvis personen er egnet og behovet er tilstrækkeligt stort − blive en livsopgave. Goodwill-arbejdet i dets mange former giver i stigende grad muligheder for de, der er parate til at tage skridtet fuldt ud og give de ofre, der er nødvendige for et liv i verdenstjeneste.

Denne artikel er udgivet af World Goodwill, som er en verdensomspændende organisation med det formål at bidrage til skabelse af rigtige menneskelige relationer via den gode viljes konstruktive kraft.

World Goodwill er en af Lucis Trusts aktiviteter, og aktiviteten er registreret som en velgørende organisation med oplysende og humanitært formål.

Artikel-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi
Download-fil: WORLD GOODWILL


Artikel-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi
Læsefil med vendbare sider: WORLD GOODWILL