Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

WORLD GOODWILL
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi

WORLD GOODWILL (2 af 12)


Mennesker med god vilje må uddybe den esoteriske forståelse af den gode vilje og danne sig et klarere billede af, hvordan den kan bruges i praksis.

WORLD GOODWILL (2 af 12)

Tre fundamentale kendsgerninger

 

World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi-02

 

De tre principper repræsenterer den grundlæggende overbevisning, som deles af alle mennesker med god vilje, og som giver dem inspiration til tjeneste og handling. De tre principper udtrykker tre fundamentale kendsgerninger, og de accepteres som det første af alle verdenstjenere. De strider ikke mod nogen holdning − de er ikke undergravende for nogen regering eller religiøs indstilling − og de vækker umiddelbar genklang i bevidstheden hos mennesker med god vilje. Hvis disse principper accepteres, vil de "hele" internationale sår.

Nutiden repræsenterer en af de store overgangsperioder i menneskehedens historie. Denne overgangstilstand er så generel, at den skaber forandringer på alle områder af menneskelivet og dybtgående ændringer i menneskers livsholdning. Ikke alene er menneskeheden ved at ændre den fysiske verden, men den er langsomt ved at forandre kvaliteten af det enkelte menneskes ønsker og skabe dybtgående ændringer i forestillingerne om videnskab, undervisning, religion og styreformer, samt i opfattelsen af social tryghed og velfærd.

Enhver overgangsperiode er nødvendigvis en tid med konflikter og vanskeligheder, og derfor er den uundgåeligt en stor udfordring. Overgangen berører i dag hele menneskeheden, og derfor er nutiden udfordringens tid for alle. Lidelser og vanskeligheder er universelle, men menneskehedens udvikling og fremskridt kan konstateres på alle livets områder.

Menneskehedens historie har stort set været præget af egoisme, grådighed, aggression og ambition, og ingen race, gruppe eller nation kan fritages for denne anklage. Efterhånden som mennesket nærmer sig modenhed, tilspidses konflikten mellem egoistiske værdinormer, holdninger og livsmønstre − dvs. de mennesker, der opflammer hadet, forskellene og separatismen på den ene side − og mennesker med god vilje, tolerance, forståelse og ønsket om at samarbejde på den anden side. Kampen er lang og vanskelig, og slutningen er endnu ikke til at få øje på. Men der er mange og sikre tegn på, at det gode vil sejre.

Artikel-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi
Download-fil: WORLD GOODWILL


Artikel-World-Goodwill-Den-gode-viljes-energi
Læsefil med vendbare sider: WORLD GOODWILL