Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

GORBATJOFS TALE I FN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Gorbatjofs-tale-i-FN

GORBATJOFS TALE I FN (11 af 18)


Hvor er de politikere, der har mod og magt til skabe rette menneskelige relationer og enhed? Verden har set én politiker – Gorbatjof. Han nøjedes ikke med at snakke. Han handlede!

GORBATJOFS TALE I FN (11 af 18)

Menneskeheden i rummet

 

Gorbatjofs-tale-i-FN-13

 

Vi er parat til at samarbejde om etablering af et internationalt rumlaboratorie eller en bemandet station i kredsløb, hvor man udelukkende beskæftiger sig med overvågning af naturens tilstand på planeten. I det hele taget er der i rumfarten stadig tydeligere tegn på udvikling af en fremtidig rumindustri. Vores holdning på dette område er kendt: Aktiviteterne i rummet må udelukke tilstedeværelse af våben, og på dette område er der brug for et retsligt fundament. Med traktaten af 1967 og andre aftaler er grundlaget allerede til stede. Tiden er imidlertid inde til udarbejdelse af en altomfattende ordning for det fredelige arbejde i rummet. Kontrollen med ordningens overholdelse ville være en sag for en international rumfartsorganisation.

Vi har allerede tidligere flere gange foreslået oprettelse af en international rumfartsorganisation. Vi er også parat til at lade vores radarstation ved Krasnojarsk indgå i organisationens system. Det er allerede besluttet at overdrage radarstationen til Sovjetunionens Videnskabsakademi. Vores eksperter er parate til at modtage udenlandske kolleger og sammen med dem drøfte, hvordan den udstyrsmæssigt kan omstilles til et internationalt center for fredeligt samarbejde ved at afmontere og ændre enheder og bygninger samt supplere med manglende udstyr. Hele dette system kunne fungere i FN-regi. Hele verden værdsætter De Forenede Nationers generalsekretær Javier Perez de Cuellars samt hans repræsentanters bestræbelser for at løse regionale konflikter.

Artikel-Gorbatjofs-tale-i-FN
Download-fil: GORBATJOFS TALE I FN


Artikel-Gorbatjofs-tale-i-FN
Læsefil med vendbare sider: GORBATJOFS TALE I FN