Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ROBERTO ASSAGIOLI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Roberto-Assagioli-Psykosyntese-Tænker-og-pioner

ROBERTO ASSAGIOLI (6 af 8)


Assagioli havde vision og mod til i psykiatrien at komme med et tiltag, der havde relation til alle menneskelige niveauer – det følelsesmæssige, det mentale, det sjælelige og det åndelige.

ROBERTO ASSAGIOLI (6 af 8)

Udødelighedens hemmelighed

 

Succesen med Roberto Assagiolis arbejde med psykosyntesen og grundlæggelsen af den transpersonlige psykologiorganisation blev udtrykt af Martha Crampton – leder af The Canadian Institute of Psykosynthesis:

At han var en aktiv discipel af den tibetanske mester, at hans arbejde havde sin klare oprindelse på livets indre side og var guddommeligt inspireret, kan ikke længere diskuteres, og de skal fra nu af være en del af den offentlige viden. Men det vigtigste er, at hans arbejde og hans meddisciples arbejde i denne verden bliver et klippefast bevis på tilstedeværelsen af avancerede skikkelser iblandt os – mennesker, der har formået at bryde båndene til den fysiske verden, og som nu vandrer med devaerne, fordi de har åbenbaret udødelighedens hemmelighed, sådan som det smukt beskrives i Harold Waldwin Percivals bog, Thinking and Destiny. De er mænd og kvinder, der har bygget bro mellem den synlige verden og de usynlige verdener, og som lever hinsides livets og dødens kredsløb.

Roberto Assagiolis arbejde har bekræftet værdien af alle, som er gået forud. I takt med enhver ny åbenbaring – og de viser sig med stigende hastighed – får man respekt og beundring for de, der ligesom Roberto Assagioli har troen og modet til at påtage sig rollen som sannyasin (discipel) i en tidsalder med “cyberworld”.

Artikel-Roberto-Assagioli-Åndsvidenskabelig-pioner
Download-fil: ROBERTO ASSAGIOLI - tænker og pioner - Al Malkoff


Artikel-Roberto-Assagioli-Åndsvidenskabelig-pioner
Læsefil med vendbare sider: ROBERTO ASSAGIOLI - tænker og pioner